PVV wil opheldering over vervanging directeur Floriade

ALMERE
De PVV in Almere wil weten waarom topambtenaar Henk Meijer niet langer de directeur is van de projectorganisatie Floriade Almere 2022. De politieke partij gaat schriftelijke vragen te stellen aan het college van burgemeester en wethouders of het onderwerp bespreken op de Politieke Markt.

Fractievoorzitter Toon van Dijk van de PVV twijfelt aan de verklaring dat Meijer is vervangen omdat het project de uitvoeringsfase is ingegaan.

Daarnaast vindt Van Dijk het vreemd dat de gemeenteraad niet op de hoogte is gebracht van deze ontwikkeling. Hij wijst erop dat het om een groot project gaat waar veel gemeenschapsgeld mee is gemoeid.
reacties (8)

 • Hannes

   

  Hoe is het mogelijk, hoe lang blijft dit nog zo door modderen. Voor een project waar ze nog helemaal geen resultaat van weten.

  reageer
 • Hannes

   

  Hoe is het mogelijk dat een project als deze, met zo´n ingrijpende ondoordachte niet wetende wat voor resultaat het gaat opleveren. Wat nu blijkt dat het aan losse schroeven aan elkaar hangt. " Noem het maar een schandelijke vertoning" Alleen maar koste wat het kost die Woonwijk door te drukken.

  reageer
 • Sjaak de

   

  Zelfs aan deze excellent goed gevulde ruif dient men zo af en toe plaats te maken voor een mede kompaan bureau stoelzitter met stropdas , je kan niet eeuwig profiteren van een in het verleden behaalde succes.

  reageer
 • Johan2

   

  Deze man heeft een reputatie, in het verleden wel vaker misbruik gemaakt van zijn positie als "top"ambtenaar" nou zo top was hij dus ook weer niet. waar zit hij nu overigens binnen het stadhuis ?

  reageer
 • Jos

   

  Deze directeur heeft rondom het overleg met de camping Waterhout bewezen dat hij niet in staat was om te communiceren. Typisch een geval van een schoolverlater die als 35 jaar op het stadhuis rondloopt

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • johan

   

  hoezo vervanging? van dit soort mini-directeurtjes lopen er een stuk of 30 rond in het stadhuis. Die gaan NOOIT meer weg en hoppen steeds van plekje naar plekje, met hun salaris van 6000+ per maand meenemend....

  reageer
 • Nico

   

  Laat de PVV zich eens druk gaan maken om echt belangrijke zaken. De spelling van Almere Poort bijvoorbeeld, ontoelaatbaar.

  reageer
 • Dirk2

   

  Topambtenaar? Tegenover welke prestatie? Weggestuurd wegens succes? Deze heer is beschermt tegen een veel groter debacle. Menselijk prima, laten de inhoudelijke consequenties dan wel duidelijk zijn. De keuze is al gemaakt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert