Nieuwe Flevopenning voor maatschappelijk ondernemen

FLEVOLAND
Tijdens het Flevopenningengala wordt komend voorjaar een nieuwe onderscheiding uitgereikt: de Participatiepenning. Dat is een onderscheiding voor ondernemers die mensen met een arbeidsbeperking in dienst nemen. Aan de zes Flevolandse gemeenten is gevraagd een kandidaat voor de Participatiepenning voor te dragen.

De Flevopenningen worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die onder meer innoverend en duurzaam zijn. Verschillende ondernemers uit Dronten, Noordoostpolder en Urk keerden zich het afgelopen jaar tegen het gala omdat ze het een bestuurdersfeestje vinden met een hoog bobo-gehalte.

Het volgende Flevopenningengala wordt 8 april gehouden

reacties (2)

 • Tsja

   

  Nee Sjaak helemaal geen CAO.

  reageer
 • Sjaak de

   

  De laatste regel zegt al voldoende, komt bij dat bedrijven in de regel mensen met een arbeidsbeperking aannemen omdat deze dan een voorrang creëren op andere bedrijven qua overheid toezeggingen, ook zijn er bedrijven welke zich deze luxe niet kunnen veroorloven doorgaans staat er dan ook een premie op de hoofden van de aan te werven werknemers. Vraag mij af of deze mensen een permanente fulltime arbeidsovereenkomst kunnen bedingen met een normaal cao, want ook dat laatste is een holle wet geworden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert