Drie auto's in de as bij twee branden

LELYSTAD
Op twee plaatsen in Lelystad zijn in de nacht van dinsdag op woensdag in totaal drie auto's uitgebrand. De branden ontstonden allemaal rond 4.00 uur. Er vielen geen gewonden.

Op de Tjalk 39 vloog een bestelbus in brand. Op een parkeerplaats aan de Botter 18 werden twee personenauto's getroffen. Aan twee ernaast geparkeerde auto's ontstond ook brandschade.

De politie onderzoekt nog of er sprake is van brandstichting en of er verband bestaat tussen de branden. De brandweer noemt het frappant dat er meerdere auto's rond hetzelfde tijdstip in brand vlogen.

reacties (3)

 • Johan10

   

  De witte bestelbus ''rook'' al dagen naar diesel. Het fietspad langs het water is de doorstroomroute. Kijk maar naar de blikjes, snoep- en chipszakjes!

  reageer
 • Lelystadsze

   

  Zeer frappant ja .. Echt enorm frappant ... Misschien waren ze met zijn vieren ..? Hoe dan ook, het blijft erg frappant ..

  reageer
 • Moon

   

  Van die onverlaten die dan door de wijk zwerven en het blijkbaar leuk vinden onderweg auto's in de fik te steken. Is al eerder aantal jaren geleden gebeurd bijna op dezelfde plek in de tjalk en dit is een doorgaande looproute vanuit centrum.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert