18-jarige vrouw rijdt ruim 50 km/u te snel

DRONTEN
Een 18-jarige Drontense moest woensdagavond in Noord-Holland haar rijbewijs inleveren omdat ze meer dan 50 kilometer per uur te snel reed. Ook kan ze een boete tegemoet zien.

Volgens de politie werd de vrouw tijdens een videocontrole op de A4 betrapt. Tijdens die controle werden bestuurders van de weg geplukt, omdat ze volgens de politie een gevaar voor zichzelf of voor anderen waren. De politie confronteerde de automobilisten met videobeelden van hun rijgedrag.

reacties (11)

 • rikky

   

  donders wat een gezwets....,die meid rijd even wat te hard en wordt meteen aan de schandpaal gezet....,we hebben allemaal wel eens te hard gereden...ze wordt al gestraft door die boete en rijbewijs in te leveren

  reageer
 • Rob

   

  Wordt niet oud, hoop alleen dat ze geen onschuldige mensen meeneemt in haar onbekwaamheid.

  reageer
 • Ron

   

  Een meisje. Dat verwacht je toch niet.

  reageer
 • Pzaal

   

  Nooit meer terug geven dat pasje. Net haar rijbewijs en nu al zo achterlijk rijden.

  reageer
 • jkees

   

  Dat was mjv visser die is boos dat ze niet meer in de formule Renault mag rijden

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Piet

   

  Leeftijd zegt niet zo veel. Kennis van mij werd aangehouden omdat hij met 60 km/h op de rondweg rond Leeuwarden reed. Hij was stomverbaasd. "Ik rijd nooit te hard, ik rijd altijd 60." Hij wist dus niet dat dat binnen de bebouwde kom verboden was. En hij was al bijna 80.

  reageer
 • Sjaak de

   

  Ha reality tv van blik op de weg? Wat deze dame verweten wordt is niet zo bijzonder als de politie onherkenbaar surveilleert op de polder wegen kunnen deze met het grootste gemak een beste boterham verdienen. Op de A6 waan ik mij in oorlogsgebied en sjezen ze mij zeker weten met regelmaat met 200 km per uur voorbij. Er wordt zelden toezicht gehouden.

  reageer
 • roel

   

  waarschijnlijk net dr rijbewijs gehaald ook, en dan al zo rijden. beloofd niet veel goeds

  reageer
 • Michel

   

  Totaal nog geen ervaring hebben kunnen opdoen en nu al zulke capriolen uithalen. Wat mij betreft rijbewijs inleveren en een flinke boete geven!

  reageer
 • Gerrit2

   

  En ook de auto in beslag nemen, dat helpt pas echt. Overigens: hulde aan de politie die dit soort gevaarveroozakers maar weer mooi van de weg haalt - voor uw en mijn veiligheid en van degenen die ons lief en dierbaar zijn.

  reageer
 • Vicky

   

  Meteen geen rijbewijs. Terug geven met zulke gevaren. Op de weg genoeg ongelukken. Gebeurt. Er

  reageer
 • Dick

   

  Wow, wat kun jij goed reageren zeg. Even voor jouw beeldvorming, het zijn eerder de langzaamrijders die met een gangetje van 100km/u (waar je 130 mag) in gaan halen zonder te versnellen. Dit veroorzaakt namelijk heel veel remacties achter die persoon. Je denkt dat het veilig is om langzamer te rijden maar dat is het absoluut NIET. Ja misschien heeft het voor jou geen vervelende gevolgen, voor je collega weggebruikers wel. En zeker op de A4 (4-5 stroken) is het zelfs uitlokking om daar een maximum snelheid van 100km/u af te dwingen. En voor je het je afvraagt, ja ik kom regelmatig op de A4. Ik ondervind dan ook aan den lijve hoe gevaarlijk de langzaamrijders eigenlijk zijn.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert