Hardnekkige file na ongeval in avondspits bij Almere

ALMERE
Verkeer op de A6 van Muiderberg naar Lelystad heeft donderdagavond veel vertraging ondervonden door een aantal ongevallen. De problemen begonnen kort na zes uur, toen ter hoogte van de afrit Almere Haven vier auto's op elkaar botsten. Volgens de politie raakte daarbij niemand ernstig gewond, maar had een aantal inzittenden wel nekklachten.

Door het ongeval ontstond een file die opliep tot aan de Hollandse Brug. In die file vonden volgens de politie opnieuw enkele kop-staartbotsingen plaats.

Om half negen bedroeg de extra reistijd nog steeds een half uur. Rond negen uur werden alle rijstroken weer vrijgegeven en loste de file geleidelijk op.

Foto: Jacob Ras

reacties (11)

 • Jan

   

  Dus als jij betrokken bent bij een ongeluk heb jij ook iets fout gedaan? En als er voor mij een auto de berm in schiet en dwars voor mij op de weg komt is het ook mijn fout als ik er tegen aan rijd? Goh, da's een leuke voor de verzekering......

  reageer
 • Dick

   

  Nee ik kan er niet tegen dat mensen altijd roepen da het niet hun schuld was. Nee wij doen nooit iets fout, het zijn altijd die hardrijders die het doen. Hou op schei uit, als je erbij betrokken was heb je iets fout gedaan. Waarschijnlijk gewoon niet genoeg afstand gehouden.

  reageer
 • Jan

   

  Tjonge, kan je er niet tegen dat iemand het beter weet omdat hij/zij er misschien zelf bij was en niét zoals jijzelf vanachter de PC/smartphone reageert Dick??

  reageer
 • Ikke

   

  Ik reageer hier verder niet eens meer op...ik hoop alleen voor de mensen die het denken te weten ....dat ze dit zelf NOOIT mee hoeven maken...

  reageer
 • Almere036

   

  Een aantal ongevallen is geen klein hoekje. Mensen zijn gehaast. Dat is het hele eiereneten!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • ikke2

   

  Ik schaam me gewoon voor jou kortzichtigheid. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat kan jou ook overkomen Ls je nu de deur uit stapt.

  reageer
 • Dick

   

  Nee natuurlijk niet, je reed veel te hard zeker? De meeste ongevallen gebeuren door onoplettendheid, geen voorrang verlenen, te weinig afstand houden.

  reageer
 • Ikke

   

  In dit geval ging het niet om te kort op elkaar rijden of WhatsApp. ..en geloof mij ik kan het weten

  reageer
 • freek

   

  Gelukkig valt het leed mee, de auto zag er vreselijk uit met alle airbags open. Had het vreselijker verwacht gelukkig geen zwaar ernstig letsel naar wat ik lees. Voor de betrokkenen een goed herstel gewenst.

  reageer
 • Almere036

   

  Tis wat, zo snel mogelijk naar huis, want het eten wordt namelijk koud. Dus zo kort mogelijk op je voorganger en alleen maar focus op de tijd ipv kijken wat voor je gebeurd. Zo nu en dan onnodig links rijden is ten tijde van deze situatie uiteraard geoorloofd! Uiteindelijk moet je toch helaas de magnetron gebruiken :(

  reageer
 • Freek

   

  Te dicht op elkaar rijden, druk met whatsappen en gelijktijdig druk doen want iedereen wil er langs

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert