'Tien jaar VoedselLoket geen reden tot vreugde'

ALMERE
Er is geen reden om het 10-jarig bestaan van het VoedselLoket in Almere te vieren. Dat zegt Peter Mons van de Stichting VoedselLoket Almere.

Zo'n 500 gezinnen maken gebruik van deze voedselbank in Almere Haven. Mensen kunnen er terecht voor voedingsmiddelen, kleding en speelgoed.

Volgens Mons is er behoefte aan een grotere opslagruimte. Er staan veel grote panden te huur maar die zijn volgens Mons te duur.

reacties (5)

 • FAL van 't Land

   

  de voedselbank in Haven is voor heel Almere. Daar er nog menigeen buiten de boot valt en er geen gebruik van mag maken ondanks dat ze niets te eten hebben is te gek voor woorden! En de mensen die zo kort door de bocht gaan en zeggen dat we niet goed met onze besteding kunnen omgaan hebben nooit in onze schoenen gestaan blijkbaar!

  reageer
 • Tsja

   

  Schandalig dat dit nodig is.

  reageer
 • Paul

   

  Dat is het ook niet!

 • frits

   

  zo zeg ,Zo'n 500 gezinnen maken gebruik van deze voedselbank in Almere Haven, gaat het dan zo slecht daar in haven met de mensen ? daar moeten dan echt kamer vragen over worden gesteld

  reageer
 • Faerie

   

  Nog minder reden om blij te zijn is dat er in de laatste jaren meer voedselverstrekkers bij zijn gekomen, dat de nood nog onverminderd hoog is, maar dat veel mensen zelf ook niet (willen) weten hoe ze zelf verbeteren kunnen in hun bestedingspatroon. En dat al deze voedselverstrekkers niet goed samen willen werken vind ik ook niks om te juichen.

  reageer
 • Ras

   

  Dat moet gevierd worden zogenaamd leven we al 100 jaar in een rijk land.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert