Politie geslagen en bekogeld met stenen

LELYSTAD • Ma 7 december 2015 | 13:40 • Maandag 7 december 2015 | 13:40
De politie heeft zes aanhoudingen verricht na een grote knokpartij voor de deur van de Heeren van Stael in Lelystad. De politie kwam zondagochtend rond 05:00 uur ter plaatse omdat er een grimmige sfeer hing en enkele vechtpartijtjes waren.

Een aantal vechtersbazen keerde zich tegen de politie. Zo werden er stenen gegooid en een agent kreeg een klap in zijn gezicht. De dader werd meteen aangehouden en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Naast de slaande man werden nog vijf mensen aangehouden. Waarvan een iemand voor openbare dronkenschap. Een andere man werd opgepakt voor belediging. Hij mocht na het betalen van een boete van 600 euro weer naar huis. De anderen zijn aangehouden voor geweldpleging en moeten zich voor de rechter verantwoorden.

Een van de verdachten raakte gewond bij zijn aanhouding, hij werd gebeten door een politiehond. Na behandeling in het ziekenhuis moest hij zich alsnog melden op het politiebureau.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel