Politie zoekt slachtoffer mishandeling

LELYSTAD
De politie is op zoek naar het slachtoffer van een mishandeling zondag aan de Badweg in Lelystad. Hij werd in de vroege ochtend aangevallen door meerdere verdachten.

Een surveillerende agent zag een vechtpartij ter hoogte van de Parkdreef. Meerdere personen waren op het slachtoffer aan het intrappen, terwijl hij op de grond lag. Toen de agent erop afging, renden de verdachten in verschillende richtingen weg.

Een 21-jarige verdachte is aangehouden. Het is nog onbekend wie de andere verdachten zijn. De politie is nog altijd op zoek naar het slachtoffer, zodat hij aangifte kan doen van het incident. Slachtoffers van geweld moeten altijd persoonlijk aangifte doen.

Er waren meer ongeregeldheden die nacht. Bij een vechtpartij voor de deur bij de Heeren van Stael werden zes aanhoudingen verricht. De politie werd daarbij geslagen en bekogeld met stenen.

reacties (2)

 • Havenaar

   

  Iemand laat zich niet vrijwillig in elkaar trappen. Een agent heeft het gezien en kan de verdachte dan toch ook vervolgen mocht het slachtoffer geen aangifte komen doen? Of ben ik nou gek?

  reageer
 • jo jo

   

  Foei foei Foei, Lelystad wordt er ook niet vriendelijker op..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert