Oplossing in zicht in discussie atletiekbaan

ZEEWOLDE
Leefbaar Zeewolde, VVD en CDA willen een atletiekbaan op de plek van de huidige ijsbaan. Daarmee lijkt een oplossing in zicht in een lang slepende discussie over de sportvoorziening in het dorp. Mogelijk komt de ijsbaan om de atletiekbaan te liggen.

De partijen gaan donderdag deze zogenoemde combivariant voorstellen tijdens de raadsvergadering. De partijen kunnen samen rekenen op een meerderheid in de gemeenteraad van Zeewolde.

In de afgelopen jaren zijn er verschillende varianten en locaties aan bod gekomen voor een nieuwe atletiekbaan. Leefbaar Zeewolde, VVD en CDA willen een toegankelijke sportvoorziening in het centrum van het dorp.

reacties (5)

 • onbegrijpelijk

   

  En wederom doet de gemeente alsof ze doof is en drukt haar zin erdoor heel Zeewolde roept knap dat zwaar verouderde zwembad op en bam er moet en zal een atletiek baan komen rond de al jaren niet gebruikte ijsbaan voor een handjevol hardlopers

  reageer
 • Rob

   

  Welke bestaande atletiekbaan??? Er is er geen, dat is juist het punt...

  reageer
 • Jan H

   

  Kan makkelijk, ijsbaan wordt toch niet meer gebruikt met de winters van tegenwoordig

  reageer
 • jeroen

   

  Als je nu eens de atletiekbaan aan de zijkant iets verhoogd dmv een opsluitband/trottoirband. Dan zet je in de winter de baan onder water en heb je een top schaatsbaan.

  reageer
 • KC

   

  Onder de bestaande atletiekbaan zit geen dure geconfectioneerde rubberen folie. Dat gaat een hoop geld kosten om het water vast te houden. De bestaande ijsbaan heeft dit wel, dus het is kapitaalvernietiging!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert