Hoogste score voor defensie-opleiding ROC Flevoland

De vooropleiding defensie van het ROC van Flevoland scoort het best van alle Nederlandse opleidingen in de Keuzegids MBO 2016. De opleiding in Almere wordt uitmuntend genoemd en scoort zelfs iets meer dan de 'maximale' score van 100 punten.

In de Keuzegids worden alle mbo-opleidingen in Nederland beoordeeld en met elkaar vergeleken. Het oordeel is gebaseerd op de prestaties en het oordeel van de leerlingen.

Groenhorst is opnieuw de beste groene school van Nederland. Al voor de vijfde keer steekt Groenhorst volgens de Keuzegids boven de rest uit.

reacties (12)

 • Isis Jonkman

   

  Vet tof om dit te horen. En zeker ook verdiend. De inzet van de leraren/militaire instructeurs is iets om dankbaar voor te zijn als VeVa leerling. Ik ben trots om hier een plekje te mogen bezitten.

  reageer
 • Jean-Paul H.

   

  Interessante vakken, veel praktijk kortom goeie opleiding!

  reageer
 • Buhr

   

  Al na 2 dagen op de opleiding wist ik zeker dat ik het beste heb gedaan door voor deze opleiding te kiezen. De leraren en leerlingen zijn allemaal uitstekend gemotiveerd. Er is een mooie balans tussen de tijd die besteed word aan theorie en praktijk dus je verveelt je nooit. Ook de uitstapjes buiten school om zijn altijd erg gezellig maar vooral ook zeer leerzaam. Ik kan iedereen aanraden die VEVA wilt doen om te kiezen voor de opleiding hier in Almere!

  reageer
 • Ermano

   

  Super goede opleiding! Er word veel aandacht besteed aan het beoefenen van theorie/praktijk. De docenten organiseren regelmatig leuke dingen buiten school om ons toch nog iets extra's te leren en daar zit natuurlijk ook een hoop gezelligheid bij. Roc Flevoland is zeker een aanrader voor de mensen die volgend jaar de VEVA opleiding willen gaan volgen.

  reageer
 • Patrick

   

  Ik ben blij dat ik gekozen heb voor deze opleiding en de beste mede leerlingen en docenten die je maar kan wensen!! Hier werken we samen hard voor en daar ben ik trots op !!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Denzel

   

  Dit vind ik nou heel mooi dat wij als best uit de test komen maar dat begrijp ik zeker. De begeleiders van deze opleiding zijn trots dat wij dit als een team deze prestatie kunnen neerzetten en de leerlingen natuurlijk ook. Zelf als Veva student vind ik dat we goed worden klaar gestoomd voor een baan bij defensie wij gaan zeker zo door!.

  reageer
 • Broodbakker

   

  Trots op de plek waar ik zit. Leerlingen gemotiveerd om het zelfde doel te halen. De leerrarer zijn ook veel bezig om ons goede lessen te geven en andere leuke uitstapjes, terrecht dat we de best zijn.

  reageer
 • demian

   

  Trots op die opleiding, Super leeraren, Super leerlingen. En je ziet mensen heel veel plezier hebben.

  reageer
 • Karamoy

   

  Toen ik op de middelbare zat hoorde ik alleen maar slechte dingen over het ROC Flevoland toen ik hier op school kwam merkte ik natuurlijk al dat daar niks van waar was. Ik heb het heel erg naar me zin hier.

  reageer
 • Damion

   

  Dik verdient. De begeleiders bij deze opleiding doen erg hun best om de leerlingen goed voor te bereiden op een functie bij Defensie. Zij steken veel tijd in het organiseren van leuke dingen zoals de bivak en oefeningen in het bos vlak bij de school. Ook doordat de klassen wat kleiner zijn vergeleken met andere roc's krijg je een betere band met de docenten en mede leerlingen.

  reageer
 • danni

   

  Groenhorst is weer beste school? Welke dan? Almere, velp, nijkerk? In ieder geval niet emmeloord. Dat lijkt me stug.

  reageer
 • Peter van Leeuwen

   

  Tikkie tendentieuze berichtgeving! ROC van Flevoland staat overall als school op de 4 na laagste plek van alle 43 mbo's in Nederland. Dus als je er een opleiding uitpikt binnen een relatief grote school, krijg je een wel erg vertekend beeld! Ter vergelijking: ROC TOP (met locaties in Amsterdam en Almere) is opnieuw tot 'beste mbo van de Randstad' uitgeroepen. Hierover zegt de redactie van de Keuzegids: 'In de Randstad blijft ROC Top met zijn top-tiennotering een goed figuur slaan.'

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert