Opening azc maand opgeschoven

ZEEWOLDE
De opening van het asielzoekerscentrum aan de Bosruiterweg in Zeewolde is verschoven van 4 januari naar begin februari. Dat meldt de gemeente. De instroom van de eerste bewoners vindt in de daarop volgende weken plaats.

Vorige maand is er een overeenkomst gesloten tussen het COA en de gemeente waarin verschillende afspraken zijn gemaakt. Bijvoorbeeld over onderwijs en medische zorg. Ook zijn de vergunningen verleend. Daarop zijn geen bezwaren ingediend. Dit kan nog tot en met 31 december.

Op dit moment worden de voorzieningengebouwen gerealiseerd en wordt er aan de weg en het riool gewerkt.

reacties (8)

 • Lars

   

  Mooi gezellig naast alle oost Europese arbeiders. Laat die asielzoekers maar wegblijven en doe maar meer Polen, die werken hard en zorgen ervoor dat ze hun eigen inkomen hebben.

  reageer
 • Tja

   

  Gorter en consorten doen zoals gewoonlijk helemaal waar ze zelf zin in hebben en malig aan de burger met stip de slechtste burgermeester ooit wat een aanfluiting

  reageer
 • Kaveleigenaar VVE Horsterwold

   

  Waarom staat er een foto van Buitenplaats Horsterwold bij dit nieuwsbericht?

  reageer
 • Jan bakker

   

  Echt wel !!!!!

  reageer
 • Sjaak de

   

  Onze parlementaire democratie is iet wat broos zolang er aan andermans ellende verdiend wordt, wij nemen al decennia lang vluchtelingen op welke uiteindelijk de beurzen van de werkgevers en ondernemingen spekken, nu het uit de klauwen loopt omdat de markt verzadig raakt komt de ware VOC mentaliteit weer boven drijven.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan H

   

  Als het kalf verdronken is... Bezwaar hebben we VÓÓR die beslissingen gemaakt. Het is net als met alles in de gemeenterad, WIJ beslissen en de bewoners lachen we gewoon uit! Iedereen weet dat bezwaar maken niet werkt in Zeewolde. Nog nooit zo'n stel horken bij elkaar gezien in een gemeenteraad, inclusief burgemeester. Die nu net doet of hij boos en verongelijkt is naar de 2e kamer... Hij had ook gewoon NÉÉ kunnen zeggen! Hopen op een strenge winter, dat het nog langer duurt voor dat azc open gaat. De casco's staan al klaar op de Baardmeesweg, de Epe-groep is alweer handenwrijvend bezig om de euries binnen te harken. Ook dit werd niet gegund aan een bedrijf uit Zeewolde. Nu maar hopen dat de gelukszoekers het hier wel naar de zin is, anders krijgen we hier ook dezelfde ellende als op vele azc's in het land.

  reageer
 • Nk

   

  Uit ervaring blijkt dat bezwaar maken geen enkel effect heeft.

  reageer
 • arno

   

  Geen bezwaren ingediend. Nou dan ook niet klagen mensen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert