Omroep Flevoland zendt Kerstparade uit

FLEVOLAND
Omroep Flevoland zendt 22 december de Kerstparade in Lelystad uit. Het evenement begint om 18:00 uur en is ter ere van het 35-jarig jubileum van de gemeente Lelystad.

De Kerstparade is een onderdeel van 'Lelystad geeft licht'. Voor de stoet uit loopt een lichtjesparade, ingevuld door verenigingen uit Lelystad, die met zelfgemaakte lampionnen de straten van het Stadshart verlichten.

Omroep Flevoland laat de gehele kerstparade om 21.15 uur zien om ook de bezoekers van het evenement de gelegenheid te geven om thuis nog even na te genieten. De uitzending duurt een uur.

reacties (3)

 • Barbara

   

  Beschrijf de route even s.v.p.

  reageer
 • sandra

   

  ook is er er kerstmarkt op die dag van 12 uur tot 22.00 uur door de hele stad en een kerstfeest op het agorahof zag ik op de agenda van omroep flevoland. leuk leuk. en ja wat betreft de tijd die wagens moeten daarna ook weer een eind reizen naar hun thuis bestemming en half 8 is dan misschien ook wel laat voor de kinderen

  reageer
 • de kerstman

   

  alleen jammer dat het al zo vroeg wordt gehouden om 18.00 19.30 was een beter tijdstip geweest ivm met mensen dievan hun werk komen en er ook graag bij willen zijn oke dan zullen er mensen zeggen : dan kijken ze op tv toch! maar het is gewoon erg leuk, om dat live mee te beleven de zweer en gezelligheid er omheen al top Lelystad almere ook wel leuk om dat weer eens te doen in almere is het jaren geleden ook geweest maar dan iets later op de avond plaats van 18.00 een idee voor volgend jaar

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert