Aanhouding voor wapen, vuurwerk en drugs

LELYSTAD
Een man van 37 uit Lelystad is aangehouden omdat er een automatisch vuurwapen, een halve kilo harddrugs en zo'n vijftig kilo illegaal vuurwerk in zijn woning lag.

Twee auto's van de Lelystedeling, waaronder een sportauto, zijn in beslag genomen in het kader van 'Afpakken'. Daarbij worden goederen in beslag genomen waarvan het vermoeden bestaat dat ze met crimineel geld zijn betaald.

Rechercheurs kwamen de man uit Lelystad op het spoor nadat eerder in Schiedam een doos illegaal siervuurwerk in beslag was genomen De politie is in de aanloop naar de jaarwisseling een offensief begonnen tegen illegaal vuurwerk en deed deze week in heel Nederland invallen.

reacties (4)

 • Autobezitter

   

  Waarom kan een alleen verdiener geen auto rijden? Misschien zijn zijn woonlasten laag of hoeft hij niet elk jaar een nieuwe smartfoon met duur abbo? wat een bekrompen mening. auto is duur, maar merkkleding en andere dingen ook. Ligt eraan waar je je geld aan uit wilt geven.

  reageer
 • Afpakken

   

  Heel erg goed dat politie, belastingdienst en overige speurneuzen hiermee bezig zijn. Hoe vaak zie je snotneuzen in dure auto's rijden ? Een gezin met een alleenverdiener kan echt geen auto op de weg houden, en die snotneuzen wel ? Dus goed bezig, afpakken en controle op deze gasten houden.

  reageer
 • eeuw

   

  heel goed gedaan van de politie. slim speurwerk. hopelijk zit dit stuk rapaille lange tijd te brommen om na te denken over de zonde die hij begaan. Fijne Kerst

  reageer
 • Brie

   

  Äaaaaaw, zo geen medelijden mee!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert