Oldtimerdag wint Promotie Award Lelystad

LELYSTAD
De Nationale Oldtimerdag is de winnaar van de Promotie Award 2015. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het evenement of de organisatie die het meest heeft bijdragen aan de promotie van Lelystad. De winnaar werd vanmiddag bekend gemaakt tijdens het evenement City Marketing Live in het Agora Theater.

De Oldtimerdag in Lelystad vindt jaarlijks plaats op de derde zondag in juni en is inmiddels het grootste gratis oldtimerevenement van Nederland. Naast de Oldtimerdag waren de Stichting Bataviahaven en de Bataviawerf met de bioscoopfilm Michiel de Ruyter genomineerd.

De Piratendag op de Bataviawerf won de Lelystadse Aanmoedigingsprijs. De prijs is bedoeld als waardering voor een evenement dat zich nog verder kan ontwikkelen en dat voornamelijk door vrijwilligers wordt gehouden.

reacties (4)

 • lelystedeling

   

  De prijs weer toebedelen aan het bekende kringetje en dan ook nog eens de beeltenis van het beeld van Lely gemaakt door Piet Esser gebruiken terwijl aquarellen van deze kunstenaar spoorloos zijn verdwenen en een overeenkomst door de gemeente is geschonden. Wat een promotie van ....stad.

  reageer
 • Ron

   

  Als het zo goed is in Lelystad, waarom trekken er zoveel middenstanders uit Lelystad, en waarom zoveel lege winkelpanden?

  reageer
 • frits

   

  Wij van WC-eend... Wat een incestueuze award. Citymarketing Lelystad, Evenementencoördinatie Lelystad, het is hetzelfde kleine kringetje dat zichzelf maar blijft bejubelen. En de gemeente maar subsidie schuiven.

  reageer
 • Hannes

   

  Gezellig evenement, locatie komt ook goed tot zijn recht. Nostalgie gaat nooit verloren.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert