Verdachte ontkent geweld tegen NS-medewerker

ALMERE
Een 17-jarige jongen die donderdagmiddag in het centrum van Almere werd aangehouden door de politie ontkent geweld te hebben gebruikt tegen een NS-medewerker. Dat zegt zijn advocaat Feride Tosun.

Vakbond FNV Spoor zegt dat de jongen de vrouw heeft geslagen op het station Almere Centrum. Maar de verdachte beweert dat hij asociaal werd bejegend door de NS-medewerker en daarop boos was weggelopen. Even later werd hij opgepakt bij een winkel.

De verdachte moet in januari voor de kinderrechter verschijnen.

reacties (6)

 • ron

   

  ik wil niet veel zeggen maar die gasten van de ns denken zo nu en dan ook dat ze alles mogen en zijn dus de agressie op het spoor is ook voor een groot deels hun eigen schuld en nu dat een paar dingen in het nieuws voor komen dat een conducteur is geslagen moeten wij zielig vinden ik heb ook al een paar keer mee gemaakt dat een conducteur zelf is mee genomen door de politie omdat ze zelf hun handen niet thuis kunnen houden en daar hoor je dan niks van jammer dat het zo moet lopen dus de op roep aan de ns wees zelf ook eerlijk

  reageer
 • Vinnie

   

  Bind hem vast aan een politiemotor en even een rondje door het centrum dat zal hem wel afleren

  reageer
 • Freek

   

  In Januari voor de kinderrechter pas? Waarom niet eerder? Heeft de rechter nu al vakantie? En zit deze lekker voor de haard en denkt ach, gevalletjes komen volgend jaar wel?

  reageer
 • Ik

   

  Door de camera zagen ze dat de jongen bij die winkel was en ik neem aan dat ze niet zomaar iemand aanwijzen dus denk dat deze jongen de sjaak is

  reageer
 • frits

   

  advocaat pro deo er op en even influisteren zeg gewoon dat je niks gedaan hebt komt het wel goed volhouden en niks zeggen , wordt afgedaan mogelijk met gebrek bewijs, vrijspraak dus .

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Job

   

  Zijn vast camera beelden van en anders wel getuigen...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert