Bloemen en kaarsen bij woning dubbele moord

LELYSTAD
Tientallen mensen hebben maandagavond in Lelystad bloemen neergelegd en kaarsjes aangestoken bij de woning in de Waterwijk waar zondag twee doden zijn gevonden.

Buurtbewoners, vrienden en schoolgenoten kwamen bijeen om samen te stil te staan bij het familiedrama. Een van de aanwezigen vertelde dat ze woensdagavond een stille tocht wil houden in de buurt.

Er is nog veel onduidelijk over wat er zich heeft afgespeeld in de woning. De politie heeft alleen bevestigd dat er twee slachtoffers zijn gevonden en dat er een man is aangehouden. De politie heeft nog niets verklaard over de identiteit van de slachtoffers.

reacties (7)

 • lelystad

   

  Ik denk dat we ook niet moeten, willen weten wat daar precies is gebeurd! Het kan alleen maar heel erg vreselijk zijn geweest als in andere berichten leest en de woordvoerster van de politie hoort zeggen dat het identificeren nog enige tijd in beslag zal nemen! Het is al erg genoeg!

  reageer
 • Jeroen

   

  En we gaan meteen alle kranten geloven ? Misschien is het soms even verstandiger om tot tien te tellen alvorens we allemaal "lucht" los laten. Het is een drama, zeer zeker voor de naasten, wat er precies gebeurd is weten wij geen van allen en laten we hopen dat de politie daar achter kan komen, dit zodat de achterblijvers het hopelijk een plek kunnen geven. Laten wij als buitenstaanders ons beperken tot deelname aan de stille tocht en juist ons respect tonen door ons terughoudend op te stellen.

  reageer
 • willy

   

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4207503/2015/12/14/Moord-in-Lelystad-Alex-en-Manon-hadden-altijd-ruzie.dhtml

  reageer
 • Daf

   

  Stond in de telegraaf.

  reageer
 • fruitig vliegje

   

  Dat stond gisteren in het AD.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ikke

   

  Welke krant staat dat van dat ze vaak ruzie haddem

  reageer
 • arno

   

  Toch apart als er zoiets gebeurt wordt alles uit de kast gehaalt om te rouwen maar hiervoor hielp niemand terwijl het toch al langer niet goed ging binnen het gezin beetje te laat niet. Neemt niet weg dat het verschikkelijk is wat er gebeurt is maar het had niet gehoeven als men gewoon uit elkaar was gegaan en al die mensen die nu vooraan staan eerder aan de bel zouden trekken met name de vader van meneer die in een andere krant verklaarde dat ze altijd ruzie hadden

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert