Raadsleden verontwaardigd over uitblijven lijst jeugdhonken

URK
Twee gemeenteraadsleden van Urk zijn het beu om te wachten op een lijst met alle geregistreerde jeugdhonken in het dorp.

Jan Hakvoort en Willard Woord hebben een maand geleden om het document gevraagd maar het tweetal heeft tot nu toe niks ontvangen. Volgens wethouder Geert Post komt dat doordat een ambtenaar op vakantie was. Door de krappe personeelsbezetting was het volgens Post ook niet mogelijk om iemand anders het document te laten doorsturen.

De wethouder beloofde tijdens de gemeenteraadsvergadering dat Woord en Hakvoort alsnog de lijst met jeugdhonken krijgen. De betreffende ambtenaar is namelijk terug van vakantie.

reacties (2)

 • Jaap

   

  Zou het antwoord van de wethouder waar zijn, of bestaat deze lijst niet en is het weer een leugentje van deze wethouder. Hoelang wordt deze wethouder serieus genomen en hoelang mag iemand jokken. Zucht..

  reageer
 • KC

   

  Je hebt helemaal gelijk. Hoe vaak is deze wethouder niet betrapt op een leugen. Was de bewuste ambtenaar wel op vakantie, was er geen vervanger, is er onderbezetting, is er wel een lijst. Hakvoort en Woord hebben gewoon groot gelijk. Deze twee is een gemis bij de SGP, want de zittende SGP raadsleden durven of mogen Post niet scherp te bevragen.

 • Henk25

   

  Lange vakantie... Ambtelijk dwarsbomen zeker. Oh wacht, hoe kan er een lijst zijn van iets dat niet bestaat?

  reageer
 • Flevolander

   

  Toch goed dat de omroep dit soort maatschappelijke misstanden aan de kaak stelt! (Gaap)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert