Kookclub verzorgt kerstdiner voor dak- en thuislozen

ALMERE
Kookvereniging Cuisine Culinaire Almere is maandag druk bezig met het voorbereiden van een kerstdiner voor 100 dak- en thuislozen. Het kerstdiner wordt opgediend in de kantine van het Leger des Heils, een jaarlijks terugkerende traditie.

Op het menu staat een kippenragout pasteitje, varkensrollade en een ijstaart. Daarvoor hebben leden van de kookvereniging maandagmiddag ruim tien kilo sperziebonen gedopt, twee kilo champignons gesneden en dertig varkensrollades gebraden.

Het kerstdiner wordt betaald door de Cuisine Culinaire Almere. De vrijwilligers zijn blij dat ze op deze manier iets terug kunnen doen voor de samenleving.

reacties (4)

 • Tom

   

  Ik was er bij, voor de zesde keer. Mij hou je niet tegen. Warmte en super gezellig! Wat is dat een heerlijk kerstfeest. Aan de ene kant netjes bediening aan tafel, en net zo gemakkelijk daarna een polonaise van koks en gasten door de zaal. Geweldig.

  reageer
 • En bij u staat zeker wel een kip, kalkoen of konijn op tafel. waarom niet voor deze mensen

  reageer
 • Mij

   

  Fijn dat men iets wil doen voor 'de medemens'. Als men volgende keer iedereen iets vegetarisch voorschotelt scheelt dat veel geld en is het beter voor het dierenwelzijn!

  reageer
 • jolanda

   

  mooi initiatief!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert