ING verwacht bijna 3 procent economische groei

FLEVOLAND
De economie in Flevoland stijgt volgend jaar met 2,8 procent. Dat verwacht het Economische Bureau van de ING. De stijging komt door het toenemende consumentenvertrouwen zegt de ING.

Volgens het onderzoek blijft de werkloosheid in de provincie wel een probleem. ING verwacht dat 8,2 procent van de Flevolandse beroepsbevolking volgend jaar werkloos is, het hoogste percentage in Nederland.

Volgens het Economische bureau van de ING is het grootste knelpunt in Flevoland dat er te weinig banen zijn in de 'woonprovincie'.

reacties (4)

 • Rob

   

  Daar zal de ING niet van profiteren, in Zeewolde hebben ze het bankkantoor gesloten en zijn verhuist naar de Bruna waar je alleen binnen kan Pinnen. Te gek voor woorden wie dat bedacht heeft en klantvriendelijker kan het haast niet. Trouwens bij die zelfde Bruna kijkt iedereen met je mee als je pint

  reageer
 • Pzaal

   

  Ja en volgend jaar krijg je weer de ongevraagde en ongewenste huur verhoging en bezuinigingen en belasting verhogingen en de zogenaamde inflatie achter in je strot geduwd.

  reageer
 • Sjaak de

   

  Met de huidige oorlogsdreiging en de inspanningen/uitspraken van ons kabinet hierin met daarbij de aanwas van vluchtelingen, maar ook de vrijwel weggevallen aardgasbaten, lijkt het mij niet al te rooskleurig. We gaan het zien, misschien voelen de jongeren de prikkel na dit bericht van de ING flux een huis te kopen.

  reageer
 • Adri

   

  Laat ze de rente op mijn spaarrekening maar eens stijgen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert