Rode Kruis vindt locatie voor kledingpakketten

LELYSTAD
Het Rode Kruis heeft in Lelystad een geschikte ruimte gevonden om kledingpakketten uit te delen aan vluchtelingen. De exacte locatie is nog niet bekend gemaakt, omdat omwonenden nog op de hoogte moeten worden gebracht.

Het Rode Kruis zocht naar een locatie dichtbij het voormalige gebouw van het Openbaar Ministerie waar de vluchtelingen worden opgevangen. De ruimte moest aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals de aanwezigheid van verlichting, verwarming, stromend water en een toilet.

Het is onbekend of ook daadwerkelijk aan deze voorwaarden is voldaan.

reacties (4)

 • Nederlander

   

  Ja het is erg genoeg wat er met die mensen gebeurd. Maar wet je wat zo jammer is dat die mensen pakken met geld uit hun zak halen. Hadden wij Nederlanders het maar allemaal zo breed als hun. Dit alles kan ook op een hele andere manier. Help ook je eigen mensen dit het moeilijk hebben. In het gebouw word zelfs voor die mensen schoon gemaakt, want dat kunnen zij natuurlijk niet zelf schoonmaken. Ze mankeren toxh niks aan hun handen of wel dan!

  reageer
 • Harry

   

  Het is maar wat je definitie van overlast is...

  reageer
 • Tja

   

  Vooral het op de barricade gaan.. Precies dat, en alleen dát zal overlast veroorzaken. Dus vraag je af wat je kunt doen voor mensen in nood ipv een hoop heibel te maken om niks. Ik ben zo wakker als het maar kan hoor, jij ook?

  reageer
 • Onwijs ten top

   

  "De exacte locatie is nog niet bekend gemaakt, omdat omwonenden nog op de hoogte moeten worden gebracht." ... Ach ach, wat erg, het wordt weer ergens in een woonwijk gedaan!! Kunnen wij weer op de barricade, zal veel overlast teweeg brengen... Wanneer worden ze daar nou eens wakker?????

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert