Drie man gepakt met vrachtwagen vol gestolen spullen

ALMERE
De politie heeft aan de Gordingweg in Almere drie mannen uit Litouwen aangehouden. Zij hadden voor tienduizenden euro's aan gestolen goederen op een vrachtauto geladen. Zij zijn vrijdag al opgepakt, maar de politie komt pas woensdag met een bericht.

Volgens de politie stond op de vrachtwagen een aantal personenauto's die volgestopt waren met gestolen onderdelen van dure auto’s, zoals middenconsoles, navigatieapparatuur en mediaspelers.

De politie kwam de Litouwers op het spoor na de vondst van een hoeveelheid elektrisch gereedschap in een bos bij Apeldoorn. Agenten zagen hoe deze spullen in een busje werden geladen, dat vervolgens naar Almere reed.

De politie denkt met de aanhouding van de drie mannen een grote slag is toegebracht aan een criminele groep, die zich schuldig maakt aan inbraken in dure personenauto's en bedrijfswagens.

reacties (6)

 • Avd

   

  Taakstraffen....!!!!!

  reageer
 • Ger

   

  Dat wordt alleen maar erger...open grenzen.....daar plukt U de vruchten van.

  reageer
 • Yorel

   

  zullen hun dan ook me gereedschap uit me werkbus hebben gestolen?? Hoop dat ze het vinden

  reageer
 • De Vries

   

  Alle auto's uit het voormalige oostblok aanhouden en controleren. Let maar op hoeveel er dan teruggevonden gaat worden. En niet tijdens een grote controle, want ze houden elkaar op de hoogte. Waarvoor zijn anders die 27mc antennes op hun auto's. Zie je er een rijden meneer agent, aan de kant ermee.

  reageer
 • Henk

   

  Inderdaad Jan

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan

   

  Goh deze is gepakt moet je nagaan hoeveel van dit soort auto's gewoon met gejatte spullen zo de grenzen over kunnen rijden dankzij ons " europa een " beleid zonder grenscontroles

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert