Meer dan 20.000 bezoekers voor Waterlicht

SCHOKLAND
Het laserspektakel Waterlicht op Schokland is de afgelopen twee dagen door meer dan 20.000 mensen bezocht. Dat is de schatting van het Waterschap Zuiderzeeland, dat het project heeft georganiseerd.

Waterlicht is een project van kunstenaar Daan Roosegaarde. Met blauwe laserstralen en rookmachines bootste hij de golven na van de Zuiderzee.

De organisatie kijkt positief terug op de afgelopen twee dagen. Het enige punt van kritiek was het bussentekort op de eerste dag in Ens en Nagele. Dinsdag zijn er extra bussen ingezet en liep de wachttijd terug.

reacties (4)

 • Piet

   

  Weer €160000 over de kling

  reageer
 • Barbara

   

  Net even filmpje bekeken bij OF waar bezoekers ter plekke vertelden over hun ervaringen tijdens deze show op Schokland. Ik merk op dat dit gebeuren voor veel mensen een leuke zet heeft gegeven naar de wereld waar ook de poezie zich afspeelt. Nu is er door Daan licht gebruikt om fantasie mee te prikkelen, maar ieder mens kan dat zelf ook voor mekaar krijgen door zich een manier van kijken eigen te maken waar alle tinten licht opdoemen in zijn omgeving waar weer allerlei voorstellingen en landschappen van worden gemaakt. Dat is poezie..Zowel buiten in de natuur als binnenskamers maakt je werelden naar gelang het eigen zich toelaat. Zulke ervaringen maken je vrij van een keurslijf waar normaal gesproken alleen tunnels hun visie verspreiden...

  reageer
 • Ik

   

  Teun Molenaar bedankt voor de organisatie!

  reageer
 • Coby

   

  Mijn puntje vsn kritiek is, dat er een halte was bij de Havenweg in Nagele, grote borden, mooi parkeerplaats alleen.....stopte er geen bus. Alle bussen reden vrolijk door.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert