Oudejaarsnacht relatief rustig verlopen

FLEVOLAND
Oud en Nieuw is relatief rustig verlopen in Flevoland. Dat melden de gemeenten en hulpdiensten. Er zijn geen grote incidenten geweest.

Ook op de spoedpoli's van de ziekenhuizen bleef het relatief rustig. Er werden zes vuurwerkslachtoffers binnengebracht. Ook was er een aantal mensen die te veel hadden gedronken.

De brandweer moest sinds donderdagavond zes uur zo'n 70 keer uitrukken. Zo zijn er aan de Botter in Lelystad rond vijf uur 's ochtends drie auto's afgebrand. Verder ging het vooral om containers, afvalhopen en struiken die in brand stonden.

Op de Elementendreef in Almere heeft drugsafval in de brand gestaan. Een aantal jerrycans stond in lichterlaaie. Op Urk is een woningbrand geweest waarbij sprake was van een forse rookontwikkeling, waarschijnlijk het gevolg van vuurwerk in de dakgoot.reacties (6)

 • .\/\/.

   

  'Rustig verlopen' - meer dan een tiental slachtoffers in het ziekenhuis, de brandweer 70 keer uitgerukt, auto's in de fik....lekker rustig voor een kleine burgeroorlog.

  reageer
 • Jos '56

   

  Gaat een beetje lastig, ik kan moeilijk mijn auto 2 hoog achter parkeren :-)

  reageer
 • Serge

   

  Ben met vriend aardig lastig gevallen Door homo haters ! Vind ik heel erg voor 2016 !!!!

  reageer
 • hans49

   

  Een wat kortzichtige reactie. Ben benieuwd hoe uw huis er binnen uitziet, met auto's, containers en complete tuinen in de woonkamer....

  reageer
 • Peter

   

  Je kan nou eenmaal ondergrondse containers niet binnenzetten. Auto ook niet. En afvalhopen worden door de mensen zelf gemaakt en aangestoken

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Mark, Dronten

   

  Mensen, hou je spullen gewoon binnen: dan kan er ook niets in de fik gestoken worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert