Verkeersellende door ongeval A1

ALMERE
Het verkeer op de A6 bij Almere heeft maandagochtend veel hinder ondervonden van een ongeval op de A1 bij Muiden. Daardoor stond er voor de aansluiting met de A1 richting Amsterdam een lange file.

Rond 08:00 uur was er sprake van bijna een uur vertraging.

Ook het verkeer dat via de Hogering naar de A6 rijdt ondervond hinder van de drukte.

reacties (11)

 • Dick

   

  Daar denken, getuige de hele volksstammen die 's ochtends met hun hoofd naar beneden gebogen hun whatsapp checkend een auto besturen, veel mensen toch echt anders over.

  reageer
 • Pietje

   

  Toet, als je niet wil worden afgeleid door je smartphone kun je hem het beste uitzetten als je gaat rijden. Dan kom je ook niet in de verleiding om toch te kijken. Geen enkel bericht is het waard om een ongeluk te veroorzaken en geen enkel bericht is zo dringend dat het direct gelezen of gehoord moet worden.

  reageer
 • Dick

   

  Hoeft ook niet zo te zijn dat het de motorrijder zijn eigen schuld is geweest. Het zou zo maar kunnen dat een automobilist zat te appen, rare manoevre gemaakt, motorrijder moet remmen, pats boem.......

  reageer
 • Toet

   

  Dan staat mijn verhaal nog steeds.

  reageer
 • Piet

   

  Leuk dat je precies weet wat de oorzaak was. Ik kwam er langs toen het net gebeurd was. Er lag een motorrijder in een vreemde houding ongeveer op het witte puntstuk tussen de A6 en A1. De twee middelste rijstroken dus afgesloten door drie gele bergingswagens met oranje zwaailichten. Nog geen politie of ambulance aanwezig. Ik denk overigens niet dat die motorrijder met zijn smartphone bezig was toen hij invoegde.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Toet

   

  Mensen zijn teveel afgeleid door bv de smartphone. Ikzelf ook! Ik betrap mijzelf erop toch te kijken als je iets binnenkrijgt. En dan is het in de spits vragen om problemen. Ik vrees dat dit op korte termijn niet zal veranderen. Sterkte voor de betrokkenen.

  reageer
 • Sjaak

   

  Bedankt Jeroen ik zal voortaan eerder op pad gaan.

  reageer
 • Michel

   

  Jij bent echt ongelooflijk. Denk je wel eens aan eventuele slachtoffers die niet met opzet verwond raken bij een ongeluk? Waarschijnlijk niet omdat afspraken van jou blijkbaar belangrijker zijn. Hou gewoon rekening met het plannen van afspraken en plan dan ook ruimer.

  reageer
 • Vin

   

  Nou dat vindt nou echt zielig voor jou Sjaak dat iemand die misschien wel verwond of een trauma heeft, ervoor gezorgd heeft dat jij niet optijd op jou afspraken bent aangekomen. Diegene van het ongeluk is typisch voorbeeld van de ikke cultuur..

  reageer
 • Jeroen

   

  Beste Sjaak, De allerbeste wensen voor 2016, mag ik jou een voorstel doen als een goed voornemen: Hou met maken van je afspraken en het wegrijden eens rekening met de file, standard wellicht een half uur extra, dan mis je in ieder geval in 2016 wat minder afspraken.

  reageer
 • Sjaak

   

  Ook ik stond weer stil vanochtend en kwam ik niet op tijd bij mijn geplande afspraken

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert