Fractie Hakvoort-Woord blij met vele naamsuggesties

URK
Een oproep om mee te denken over een nieuwe naam voor de Urker raadsfractie Hakvoort-Woord heeft de partij veel reacties opgeleverd. Volgens raadslid Willard Woord zijn er onder de suggesties zeker 30 bruikbare namen.

Als voorbeelden noemt hij de namen Urker Belang, de Urker Volkspartij, de Staatkundig Gewone Partij, Gereformeerde Broeders, SGP-Light en Partij op Bijbelse Grondslag.

De fractie Hakvoort-Woord besloot vorige maand definitief op zoek te gaan naar een nieuwe naam. Dat gebeurde nadat een laatste lijmpoging met de lokale SGP was mislukt. De raadsleden Willard Woord en Jan Hakvoort werden in december 2014 na onenigheid uit die partij gezet. Zij hebben nu besloten definitief als zelfstandige partij verder te gaan.

reacties (5)

 • Jelle

   

  Als deze jonge talenten maar gewoon doorgaan. De fractie van Hart voor Urk en de overige personen van de SGP beginnen behoorlijk te lasteren over deze integere jongens. Ze hebben zelf weinig talenten en zijn een paar mislukte patsers. Ga a.u.b. door Woord, Sinke en Hakvoort.

  reageer
 • Hennie

   

  Een nieuwe naam? Splits en Splijt. Deze twee zeer integere boys hebben een afspraak met Omroep Flevoland om de informatie zo snel mogelijk aan hun door te geven. Waarom zou je anders om de declaraties vragen van de afgelopen jaren! De informatie omtrent de lijst met barretjes was ook wel heel snel te vinden in de media. Maw respect voor deze twee splijtzwammen. Waarschijnlijk doelde de CvK op deze twee gladde jongens

  reageer
 • Louwe

   

  De naam maakt mij niet uit. Als deze twee kopstukken van de Urker politiek maar doorgaan. Het zijn actieve raadsleden die al veel voor de Urker gemeenschap bereikt hebben.

  reageer
 • Paulus

   

  Dit zijn mijn helden en ook de helden van Urk. Wat hebben deze twee jongens een laster en leugen over zich heen gehad. De zittende SGP-ers kunnen een voorbeeld aan deze twee jongens nemen. Ga door in de gemeenteraad. Mijn stem hebben jullie. Hoop niet dat deze twee talenten nog meer kapot gemaakt worden. Dit zijn jongens die in het belang van Urk hun dorp dienen in de gemeenteraad. Het Berechja dossier was een smerig dossier en deze jongens hebben zeer integer gehandeld.

  reageer
 • KC

   

  Klasse Jan en Willard!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert