Ali B. zorgt voor 'Muziekmoment van het Jaar'

ALMERE
De ode die Ali B. bij het TV-programma De Wereld Draait Door bracht aan zijn kinderen is door luisteraars van radiostation 100% NL uitgeroepen tot ‘Muziekmoment van het Jaar’.

De Almeerse rapper zong op 22 mei een lied voor zijn kinderen waarbij de tranen over zijn wangen biggelden. In 'Terwijl jullie nog bij me zijn' bezingt Ali B. hoe het is om als vader je kinderen los te laten.

Ali B. klopte bij deze verkiezing onder andere Jeroen van Koningsbrugge, met zijn vertolking van Wit Licht tijdens The Passion, en Jennie Lena met haar Blind Audition bij The Voice of Holland.


reacties (6)

 • Bart

   

  Het is weer allemaal afgunst en negativiteit hier. Die jongen is juist een voorbeeld hoe het ook kan en volgens mij werkt hij er hard voor.

  reageer
 • Angela

   

  Leuk voor Ali B. Ik denk dat iedereen in NL dit fragment kent. En zelf denk ik niet dat het onoprecht is. Maar ja.....ik ben dan ook niet Anti Ali B zoals de mensen blijkbaar wel zijn die voor mij gereageerd hebben. Helaas ook 2016 in het teken van negatieve reacties. Het lijkt wel of we alleen nog maar onaardige dingen kunnen zeggen op berichtgevingen op Omroep Flevoland.

  reageer
 • Ali C

   

  krokodillentranen

  reageer
 • Jan

   

  Hij zorgt bij mij altijd voor een 'tv-moment'. Op het moment dat hij in beeld komt zap ik meteen weg.

  reageer
 • Patrick

   

  Het was, meen ik, in "de wereld draait door". En als er iets één grote show is... Ik kan van dit fragment ook niet ondersteboven raken, het spijt me.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Sjoerd

   

  ik vind het onbegrijpelijk dat zo'n moment gekozen is als beste tekevisiemoment. Zo gemaakt en onoprecht. Geef mij een teiltje!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert