BKL-Trofee voor maaltijden van Marfo

LELYSTAD
De BKL-Trofee van de bedrijfskring Lelystad is zaterdagavond gewonnen door Marfo. Dat is een bedrijf dat onder andere maaltijden maakt voor vliegtuigmaatschappijen.

De bedrijfskring reikt deze ondernemersprijs ieder jaar uit en is bedoeld als stimulans voor plaatselijke bedrijven.

Aanhangwagenbedrijf van de Burgwal is de winnaar geworden van de BKL Award 2016. Dat is de jaarlijkse ondernemersprijs voor kleinere bedrijven.Foto: twitter @SysconHNW
 

reacties (4)

 • J.C. Moes.

   

  Ja Ja; Als de bovenlaag, het uiterlijk, maar glimt! Idee: er zou voor, de huidige regering vóóral, ook eens een, tussendoor, ‘kwaliteit of georganiseerde zelf aaien trofee’ in het leven geroepen moeten worden! Dan kan onze, naar believen, geherdefinieerde democratie, ook nóg eens een verbloemende oppoetsbeurt krijgen, ook al vinden die geregeld al, in velerlei vormen plaats! Al zal het toelaten van een compleet ONAFHANKELIJKE selectie 'commissie' wel heel erg gevoelig liggen. Maar och, ook dat kunnen we vooraf ‘oppoetsen’ en eventueel erna, ook nog ‘wegpoetsen!’ Valt het u ook zo op, in het algemeen bedoel ik, dat naarmate er de laatste decennia steeds meer verslechterd, en zeker ook in de werkgelegenheid als zowel de inkomenspolitiek, dat er veel en steeds méér naar de buitenwacht toe, GEPOETST wordt? Even aan denken als er weer verkiezingen komen! (hopelijk zeer binnenkort, mag voor mij nog in deze maand januari ook!) JC.

  reageer
 • bijzonder

   

  Misschien moeten ze de Marfo eens stimuleren om fatsoenlijke salarissen te betalen. Je kan daar gaan werken voor ongeveer €8,-!!!!! Kan je toch geen gezin van onderhouden.

  reageer
 • Serge

   

  Wat een fop-prijs.

  reageer
 • Hano

   

  De echte enige winnaar is aanhangwagenbedrijf van de Burgwal. Als deze echte ondernemer zouden er veel meer moeten zijn in Lelystad en Nederland. Van de Burgwal mag echt trots zijn op deze Award en ik hoop dat het een kroon op z'n werk is.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert