Bezoeker van erotische club overleden

LELYSTAD
Een 45-jarige man uit Lelystad is in de nacht van zaterdag op zondag overleden nadat hij onwel was geworden voor de deur van parenclub Partyplayers. Dat bevestigt de politie.

De man is voor de parenclub gereanimeerd en naar het ziekenhuis vervoerd. Daar is hij overleden. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen voor een misdrijf.

Bij Partyplayers is met verslagenheid gereageerd op de dood van deze vaste bezoeker. Volgens de bedrijfsleider waren er tijdens het incident zeker 400 mensen binnen in verband met het themafeest 'Kinky paradise.'

reacties (19)

 • Katja

   

  Gecondoleerd aan de nabestaanden en vrienden van het slachtoffer jammer dat er zo'n discussie gevoerd moet worden onder de vermelding van zo'n verschrikkelijk bericht hier zijn ook andere wegen of plekken om dit te doen bedenk maar eens waarom iedereen die er was die avond er was ! Vast niet omdat het zo'n verschrikkelijk is daar als dat het door iemand met negatieve ervaringen wordt afgeschilderd .

  reageer
 • sjoukje

   

  Waar wordt gesproken over drugs in het bovenstaande verhaal??? Hij is onwel geworden kan dus van alles zijn geweest.. er wordt nu gesuggereerd dat het de schuld is van pp of de organisatie van kp.. beetje kortzichtig toch?? En om er direct maar niet meer naar toe te gaan slaat nergens op want dan kan je ook niet meer naar de ikea toe want daar is vast ook wel eens iemand onwel geworden en overleden.. asjeblieft mensen doe geen aannames zolang je er niks van weet!!!

  reageer
 • Richard

   

  Een Biertje kan verkeerd vallen Een Joint kan bijwerkingen hebben en in zeldzame gevallen kan je ook out gaan Een Xtc pil kan bijwerkingen hebben Een Portie keta kan spirituele psychische bijwerkingen hebben Een Buisje GHB kan nare bijwerkingen hebben en je kan out gaan Een Grote Keutel die dwars ligt kan ook nare bijwerkingen hebben en je kan ook out gaan Het hoeft dus niet meteen drugs te zijn.

  reageer
 • Joke

   

  Hoe hypocriet kan men denken, wanneer het om drugs/drank gaat is het toch de bezoeker die dit tot zich neemt, of denk je nou werkelijk dat PP je dit door de strot duwt, je bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en welzijn, zo kan iedere uitgaans-gelegenheid wel tot sluiten gedwongen worden.

  reageer
 • Jan

   

  Helemaal waar maar als je teveel drinkt of gebruikt dan zeg je daar als goede gastdame of heer wat van. Dat gebeurt nimmer, pas als iemand out gaat, dan gaat hij of zij buiten om aansprakelijkheid te omzeilen, dat is wat ik en andere zien en bedoelen. Erg anders dan bij serieuzere bedrijven. Mijn vrouw en ik gaan er niet meer heen, zo ook andere bezoekers van KinkyP en PP niet.

 • selene

   

  ik wens de familie heel veel sterkte in deze vreselijke periode. En hoop dat de club nu een keer goed aangepakt word .ik weet van insite dat als er teveel drank of drugs in het spel is de mensen netjes via de achterdeur naar buiten worden begeleid,voordat er een dokter of ambulance word gebeld, als dat al gebeurt. een goed onderzoek zou wel eens goed zijn!

  reageer
 • Katja

   

  Ik heb zelf meegemaakt dus niet iedereen hier via via dat iemand die teveel gebuikt had keurig geholpen werd en bestraft werd nader hand met club verbod voor 3 maanden lijkt mij dat je als club dan er alles aan doet

 • laat alle reacties zien
 • Jan

   

  Ongelooflijk allemaal. Deze club en zeker de eigenaar en nieuwe bedrijfsleider, nemen het niet zo nauw met verkapte prostitutie, drank en drugsgebruik. Het is in tegenstelling tot andere parenclubs meermaals gebeurt dat iemand overlijd. Ook is het gewoonte iemand die onwel word direct uit de club te begeleiden om onderzoeken te voorkomen. Misschien dat nu eindelijk de gemeente eens onderzoek gaat doen naar deze ongelooflijke gang van zaken. Wens alle nabestaande heel veel sterkte en betreur het dat dit opnieuw gebeurt is bij dezelfde club.

  reageer
 • Lucky Luck

   

  Blijft toch een beetje rare paardenclub, ik werd laatst geweigerd met mijn nieuwe paard Salinero. Was het alleen toegankelijk voor dekhengsten.

  reageer
 • Anita

   

  Vreselijk wil hierbij de nabestaande heel veel sterkte wensen in deze moeilijke periode. En ook het personeel van party players sterkte. Vind hooguit vreselijk dat er mensen hier de verkeerde woorden neerzetten. Die mensen hebben geen benul dat ook familieleden deze reacties kunnen lezen. Jullie tonen geen enkel respect naar de nabestaanden.

  reageer
 • Dj

   

  Verschrikkelijk wat er gebeurd is. Ik wil zijn vrienden, familie en de club heel veel sterkte wensen. Graag wil ik de mensen die hier grappen over maken erop attenderen dat er vrienden en familie zijn die ook jullie berichten lezen. Denk even na voordat je je ziekelijke grap hier uit.

  reageer
 • De Vries

   

  Wat een onzin. Ben je er wel eens geweest dan? Ik wel en daar staat overal dat drugs verboden zijn en het is een parenclub, geen bordeel.

  reageer
 • insider

   

  Dre wat een hoop onzin !!! Lees eens goed :voor de deur van parenclub Partyplayers. Dat bevestigt de politie. Heeft niks met de club te maken en laten we stopen met speculaties en alle betrokene de rust gunnen om dit drama te verwerken

  reageer
 • Angelien

   

  Graag wil ik alle nabestaande van Manolito veel sterkte en kracht wensen, ook wil ik de eigenaren van club Party Players sterkte wensen met het verwerken van deze gebeurtenis.

  reageer
 • Patrick Lievense (ik heb niets te verbergen)

   

  Erg sneu dat er zulke kinderachtige grappen worden gemaakt omdat het een erotische club betreft. Ik ben blij dat ze bestaan. Niet omdat ik de club bezoek of o ooit bezocht heb, maar zonder dingen als deze, of prostituees, waar mensen hun seksuele fantasieën kunnen bevredigen, zouden er veel meer vrouwen verkracht worden. Dit gezegd hebbende gaat het ook om een leven. Veel sterkte aan de nabestaanden gewenst.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Je doet alsof bezoek aan zo'n club een soort van hygiënisch afreageren van driften is van mensen die zichzelf anders niet onder controle zouden hebben. Dat is onzin. Het zijn mensen, geen dieren.

 • Dre

   

  Heel veel sterkte voor de man en zijn familie. Eerst zijn vader in PartyPlayers overleden, en nu hij zelf. Heel erg! Vierhonderd man binnen, past er niet in toch? Bezwijken vlak na dringend verzoek weg te gaan? Zal veel vragen met zich mee brengen....vallen eigenlijk nimmer doden in een parenclub, hier al meerdere dus. Heel erg jammer allemaal. Ben erg benieuwd naar het onderzoek van politie en de gemeente Lelystad.

  reageer
 • Qwerty

   

  Geen happy end...

  reageer
 • ikke

   

  Jeetje wat sneu sterkte voor de nabestaande

  reageer
 • Marsie

   

  Rust zacht lieve man, je bent te jong van ons heen gegaan

  reageer
 • Ron

   

  Wat een apart pand. Lijkt de efteling wel.

  reageer
 • Serge

   

  Porno efteling ?????

 • Lely...

   

  Laat de trieste/sneue "grappen" maar komen.....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert