Restaurant serveert gerecht onder water

ALMERE • Vr 15 januari 2016 | 11:25 • Vrijdag 15 januari 2016 | 11:25
Een gerecht dat in een aquarium, onder water, wordt geserveerd. Dat staat sinds woensdag op de kaart van restaurant Het Veerhuys in Almere.

Chefkok Roderik Goores loopt al ruim tien jaar rond met het idee voor een onderwatergerecht. Nu is het hem gelukt om het zeegevoel aan tafel te presenteren. Het heet Aquarium en bestaat uit twee gerechten met de kreeftensoort langoustines, die op een bijzondere manier onder en boven water op tafel komen.

Goores hoopt dat het gerecht spraakmakend wordt en de gasten een extra ervaring en gespreksstof biedt tijdens het dineren. Het gerecht zit onder water in een omgekeerd cocktailglas, maar blijft toch droog.

De maaltijd wordt geserveerd in een klein aquarium, inclusief water, waterplanten en een kiezelbodem.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel