Theaters tevreden over Nationaal Theaterweekend

FLEVOLAND • Ma 18 januari 2016 | 15:34 • Maandag 18 januari 2016 | 15:34
De theaters in Flevoland zijn tevreden over het verloop van het Nationaal Theaterweekend. Het was de eerste keer dat het evenement werd georganiseerd.

Bezoekers konden voor 10 euro een voorstelling bijwonen. De theaters hoopten met dat gereduceerde tarief mensen te trekken die normaal gesproken niet naar het theater gaan.

Bij Theater de Meerpaal in Dronten was er sprake van goed gevulde zalen, maar uitverkocht was het er niet. Een nadeel voor de publiciteit was dat pas anderhalve week voor aanvang van de voorstellingen bekend mocht worden wie of wat er op de planken stond.

Het Agora Theater in Lelystad had bij één toneeluitvoering graag wat meer publiek willen zien, maar was verder dik tevreden over de interesse voor het evenement en vindt het voor herhaling vatbaar.

Bij de Kunstlinie in Almere, waar het theaterweekend samenviel met het verhalenfestival, viel de belangstelling tegen. Er kwamen zo'n 600 mensen naar het theater.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel