Inwoners mogen mening geven over komst Polenhotel

DRONTEN
Inwoners van Dronten kunnen bezwaar maken tegen de komst van een migrantenhuisvesting aan de Morinel. Tot 3 februari kunnen zij een zogenoemde zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Ondernemers Eric en Martin Daniëls hebben een vergunning aangevraagd voor het vestigen van 48 arbeidsmigranten aan de Morinel. Volgens wethouder Nico Verlaan zal het college de vergunning in principe afgeven, omdat de komst van de migrantenhuisvesting past binnen het huidige beleid.

Als de vergunning eenmaal verstrekt is, kunnen inwoners alsnog een bezwaarschrift indienen. Ook kan bij het college of de rechtbank gevraagd worden om een voorlopige voorziening.

reacties (8)

 • RD

   

  Taak voor de politie hou de snelheid eens in de gaten langs het hotel voor nu en straks ! Ook het stuk richting de Fazantendreef word soms erg hard gereden en niet alleen door auto s met witte kentekenplaten. Enne het pand zelf is verkocht dus het hotel zal er komen.....

  reageer
 • Dronterman

   

  Nog even toevoegen aan mijn vorige reactie: zorg wel voor goede afspraken met de heren Daniels. Van de polen zelf zul je dan geen last hebben.

  reageer
 • Dronterman

   

  Tsja... Last heb je niet van ze. Hotel zal geen extra overlast geven.

  reageer
 • Aat

   

  Ja burgers.. Het mag. Niet dat we er wat mee doen of zo 😂

  reageer
 • Erik

   

  Doe eerst wat aan alle Drontenaren die op de bank zitten met een uitkering. Verder gewoon een huis huren + bijbehorende wachtlijsten net zoals anderen die ook aan het werk willen. Speciale voorzieningen lijken mij overbodig.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Nastradamus

   

  Vind persoonlijk dat het college van burgemeester en wethouders Dronten door het O.M vervolgd dienen te worden omreden het actief oprichten en stimuleren van getto's en het afwijkend behandelen van EU inwoners in deze getto's t.a.v de regionale inwoners.

  reageer
 • drontenaar

   

  Lekker laten komen die hotel. Gezonde ondernemers geest moet beloond worden. Met goede gezonde regels, welke worden gehandhaafd, is er niets aan de hand.

  reageer
 • Mark, Dronten

   

  Het bezwaar wat ik heb is het feit dat er geld wordt geïnvesteerd in arbeidsmigranten terwijl de Drontenaar zelf niet aan het werk komt. Waarom wordt daar geen geld ingestoken om die mensen aan het werk te helpen?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert