BosBesfestival moet vooral gezinnen lokken

ALMERE
Almere krijgt een muziekfestival dat zich speciaal op gezinnen richt. Het gaat het BosBesfestival heten en zal zich afspelen op stadslandgoed De Kemphaan.

Het is een tweedaags programma vol met muziek voor jong en oud. Ook is er theater en film.
De opening wordt verzorgd door het Almeers Jeugd Symfonie Orkest, het jongerenorkest is al volop aan het repeteren. Ook zal het Metropoolorkest optreden op het BosBesfestival.

De titel verwijst naar het bos waar het festival plaatsvindt en de muzieknoot Bes. Het eerste BosBesfestival is op 18 en 19 juni.

reacties (4)

 • John van Diepen

   

  Bijzonder initiatief! Heel spannend voor kinderen om op deze manier met muziek in aanraking te komen. Wie weet vinden de ouders er ook nog een vonkje betovering. Succes!

  reageer
 • Marc

   

  Wat leuk! En ook het Metropole orkest, ik ben er bij!

  reageer
 • piet

   

  hoewel een leuk idee zal het met 20 euro niet lukken helaas. het ajso is meerdere keren per jaar gratis te zien in almere en veel meer bezoekers dan vrienden en familie van komen er dan al niet. leuk idee, dat wel.

  reageer
 • Dr.Jake

   

  Ben benieuwd wie hier echt op zat te wachten(om zeker weer subsidie/belastinggeld erin te dumpen). Of wirden de kaartjes echt de reële kostprijs ? (Geloof het niet want dan komt er geen hond opdagen. )

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert