Man zonder rijbewijs maakt brokken

LELYSTAD
Een man zonder rijbewijs heeft dinsdag een aanrijding veroorzaakt op het Spiek in Lelystad.

Volgens de politie reed de man daar plotseling achteruit en botste toen tegen de auto achter hem. Hij had geen rijbewijs bij zich en zei tegen de politie dat hij al tientallen jaren rondrijdt zonder zo'n document.

Hij kreeg een proces-verbaal.

reacties (2)

 • Michel

   

  Alleen een proces-verbaal? Dat is alles? Wat is als deze beste persoon weer de fout in gaat? Weer alleen een proces-verbaal? Daar zal ie niet van gaan leren. Er mag wel eens harder opgetreden worden hiervoor!

  reageer
 • Dick

   

  Zo gaat dat in Nederland. Rij je 5 km te hard ziet iedereen je als crimineel, 10 jaar zonder rijbewijs krijg je een verbaal. Het is eigenlijk gewoon een schande dat iemand zo lang zonder rijbewijs kan rijden!

 • Antje Ha

   

  IS de man wel verzekerd? En waarom staat er een foto van een rijbewijs van iemand die is aangetroffen als bestuurder terwijl deze GEEN rijbewijs heeft.

  reageer
 • lelystad

   

  Dit is natuurlijk niet zijn rijbewijs! Fotos kun je zo van internet plukken hoor, dus ook deze! En natuurlijk is deze man niet verzekerd, je bent namelijk onverzekerd zonder een geldig rijbewijs! Maar dat weet toch iedereen!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert