Goedkope leningen voor energiemaatregelen

ALMERE
Het Energiefonds Almere is waarschijnlijk vanaf volgende maand beschikbaar. Uit dit fonds kunnen bewoners en organisaties tegen een vaste lage rente geld lenen voor bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen. De gemeente Almere wil hiermee inwoners stimuleren te besparen op de energiekosten en bij te dragen aan een energieneutrale stad.

In het Energiefonds is voor vijf miljoen euro aan leningen beschikbaar met een looptijd van 10 tot 15 jaar. De rente bedraagt 1,6 procent.

Het fonds maakt onderdeel uit van het programma 'Energie Werkt!'. Doel is dat de stad in 2022 voor 40 procent draait op schone energiebronnen. Op dit moment is dat 7 procent.

reacties (2)

 • Steger Michael

   

  Hallo allemaal, Ben je op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woningkrediet, auto lening, student lening, schuld consolidatie leningen, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz .. Of was u een lening geweigerd door een bank of een financiële instelling .U bent op de juiste plaats voor uw lening oplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik geef leningen aan bedrijven en particulieren op een lage en betaalbare rente van 3% rente. Voor meer informatie kunt u contact met ons op via. stegermichaelonline@gmail.com

  reageer
 • Mona

   

  Wij hebben ruim 500 euro verplicht meebetaald aan het Zonne-eiland bij Noorderplassen, maar zien op de maandelijkse nota's na 3 jaar nog steeds niets terug!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert