TSN Thuiszorg draait loonsverlaging terug

FLEVOLAND
TSN Thuiszorg draait de loonsverlaging van 4300 thuiszorgmedewerkers terug en geeft daarmee toch gehoor aan de uitspraak van de rechter. Het hoger beroep tegen de uitspraak wordt ingetrokken, zo maken de bewindvoerders van het noodlijdende thuiszorgbedrijf bekend.

TSN heeft in Flevoland vestigingen in Almere en Lelystad. Bij TSN staan 12.000 banen op de tocht nadat de organisatie uitstel van betaling kreeg. Volgens de bewindvoerders heeft de onderneming voldoende geld om de salarissen van januari te betalen. Dat komt omdat veel gemeenten gehoor hebben gegeven aan de oproep om facturen versneld te betalen.

De bewindvoerders zeggen nog met 'diverse partijen' in gesprek te zijn over een eventuele verkoop van TSN, de grootste thuiszorgorganisatie van Nederland.

reacties (4)

 • Carry

   

  En bedrijven komen dus in problemen doordat de gemeenten niet op tijd betalen! Ongelofelijk vind u ook niet.

  reageer
 • Zo'n vetpot was het al niet. Heb respect voor de medewerkers. Hard werken voor weinig en een hoop bagger over ze heen krijgen.

  reageer
 • kees d.

   

  Dat is een goed bericht voor de huishoudelijke hulpen van TSN die € 3,00 per uur moesten inleveren om te mogen blijven werken.

  reageer
 • koster

   

  Even voor de duidelijkheid Het gaat over de huishoudelijkezorg De tak verzorging en verpleging staat hier los van en verkeerd niet on problemen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert