Organisatie Bevrijdingsfestival wacht nog op verzekeringsgeld

FLEVOLAND
Het is nog steeds niet bekend hoeveel schade de organisatie van het Bevrijdingsfestival Flevoland tijdens het noodweer vorig jaar heeft geleden. Dat zegt organisator Barry Bouquet. Het programma op het hoofdpodium moest vanwege harde wind worden geschrapt.

De verzekeringsmaatschappij van de organisatie heeft nog niet besloten of het schadebedrag van enkele tienduizenden euro's wordt uitgekeerd. De organisatie had de verschillende acts op het hoofdpodium, waaronder de band Kensington, vooruitbetaald.

Mocht de verzekering niet het gehele schadebedrag overmaken, dan draait de organisatie zelf voor de kosten op. Volgens Bouquet heeft dat geen gevolgen voor het festival dit jaar.

reacties (3)

 • Krekelstein

   

  Balen. Het lijkt erop dat de 5 mei club een noodpotje heeft en dat is erg slim natuurlijk. Ik hoop voor ze dat het een goed jaar wordt. Ben jaren geleden vrijwilliger geweest. Erg gezellig.

  reageer
 • Loper

   

  Als het goed is hebben ze een slechtweer potje. daar lijkt het wel op en dan is er gelukkig voor het festival niets aan de hand. goed gedaan dus. en verzekeraars, tsja, wel innen en betalen ho maar!

  reageer
 • truus

   

  Dus als de zon schijnt geeft de verzekeringmaatschappij een paraplu, als het regent mag je deze inleveren. M.a.w. cliënt wel dokken,verzekering niet schokken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert