Miniatuur poldertoren voor Madurodam

TOLLEBEEK
Christiaan Boekholt uit Tollebeek heeft maandag een miniatuur poldertoren aangeboden aan Madurodam. Daarmee wil de tiener benadrukken dat het tijd wordt dat er in het miniatuurpark ook iets uit de Noordoostpolder komt te staan.

Boekholt, die op de Eben-Haëzerschool in Emmeloord zit, werd maandag geïnstalleerd als Flevolands ambassadeur van de Kindergemeenteraad van Madurodam. Vanuit elke provincie mag een kind deelnemen aan de gemeenteraad, om zijn of haar regio te vertegenwoordigen.

Het initiatief komt van Madurodam en ProDemos, een organisatie die als doel heeft mensen te informeren over de Nederlandse democratische rechtsstaat.

reacties (5)

 • -Z-

   

  Geweldig. Jammer dat Madurodam geld vraagt hiervoor. Maar wel de investering waard ! AlmereCityMarketing ergo de heer Nik Smit vind het te duur voor Almere, maar heeft pretenties international gericht te zijn. Zet Almere en ACM lekker te kak, zorg voor de toren in Madurodam en pik bij toeristen het '' beeld van de polder van Flevoland ". Immers, een plek op Madurodam beinvloed het beeld van Nederland door de ogen van bezoekers. Geen glossy magazines met elke keer dezelfde GOLDmember adverteerders, maar een foto, video gemaakt tijdens het bezoek aan miniatuur Holland. Go for it !!

  reageer
 • goed gedaan christiaan! de poldertoren verdient zeker een plek in m'dam

  reageer
 • Pzaal

   

  Lekt deze mini toren ook?

  reageer
 • Marijke

   

  Zeewolde ligt in de Noordoostpolder?

  reageer
 • Rob

   

  Er staat iets uit Flevoland: de oude bibliotheek van Zeewolde. Wellicht is het handig om eerst in te lezen alvorens een bericht te plaatsen??

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert