Typhoon en Guus Meeuwis op Strandfestival Zand

ALMERE
Rapper Typhoon en Guus Meeuwis staan dit jaar op Strandfestival Zand in Almere. Het zijn de eerste artiesten die de organisatie bekend heeft gemaakt voor de line-up.

Typhoon staat voor het eerst op Zand. Guus Meeuwis treedt voor de zevende keer op op het festival. Typhoon heeft succes met zijn album "Lobi Da Basi" dat in 2014 uit kwam. De Zwollenaar stond vorig jaar met zijn band op Pinkpop en in 2014 betoverde hij Lowlands in Biddinghuizen met zijn optreden. Ook schreef hij het themanummer voor 3FM Serious Request: "Niet Weglopen"

Strandfestival Zand wordt jaarlijks op het Almeerderzand gehouden. Dit jaar is het op 27 augustus. Toegangskaarten zijn deze week in de verkoop gegaan.reacties (2)

 • Chris

   

  Stop uberhaupt eens reclame te maken voor dit soort commerciele activiteiten. Schandalig dat hardwerkende mensen geld moeten betalen voor advertentie op deze zender en dat het Zand allemaal lekker komt aanwaaien.

  reageer
 • Korkie

   

  pffff.... Na zo'n beetje overal gespeeld te hebben ook eindelijk naar Zand... maar ja de bezoekers zijn niet echt trendsetters natuurlijk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert