Zorgroep en ziekenhuis blij met Saltro

ALMERE
Zorggroep Almere en het Flevoziekenhuis zijn tevreden over het werk van diagnostisch centrum Saltro. Sinds een jaar laten Almeerse huisartsen bloed- en ander laboratoriumonderzoek door Saltro uitvoeren. Voorheen verrichtte het Flevoziekenhuis dit soort onderzoeken.

Saltro en Zorggroep Almere werken op dit moment wel hard aan een oplossing voor een volledig digitale uitwisseling van labgegevens in een zorgverlenersportaal. Dit moet dubbel werk voorkomen op het moment dat de huisarts een patiënt naar het ziekenhuis doorverwijst.

Volgens het ziekenhuis blijft het voorkomen dat er voor een specialist extra laboratoriumonderzoek nodig is. Dan wil een specialist iets weten wat de huisarts nog niet heeft uitgezocht.

reacties (3)

 • Huh

   

  Saltro en positief samenwerken? saltro kan niet eens positief met zijn personeel omgaan, vast en zeker dan ook niet met cliënten.

  reageer
 • doktersassistente

   

  Tevreden??? Echt niet! We moeten veel nabeen voor uitslagen wat voor werk we daar extra aan hebben. Ook klagen veel payienten over het personeel van saltro. Nee geef mij het flevolab maar weer terug.

  reageer
 • Jos

   

  Nooit in het zorgcentrum laten prikken en onderzoek bij Saltro doen! Je moet zelf een erg hoge bijdrage betalen, terwijl als je dit in het ziekenhuis laat doen het vergoed wordt door je zorgverzekering. Opgepast dus

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert