Tegelvloer gesprongen door spanning in de ondergrond

DRONTEN
De tegelvloer van zwembad Overboord in Dronten is gesprongen doordat de tegels niet konden krimpen en uitzetten. Volgens de gemeente Dronten lag dat aan spanning in de ondergrond van de vloer.

Ruim een week geleden sprong de tegelvloer bij de kleedkamers van het zwembad. Ongeveer 30 vierkante meter kwam los. De GroenLinks-fractie uit Dronten maakte zich zorgen om de veiligheid van de zwemmers en stelde vragen aan het college van burgemeester en wethouders.

Volgende week wordt begonnen met het repareren van de tegelvloer.

reacties (3)

 • Arta

   

  Zeer onvriendelijk en onaardig personeel. Zwembad is niet meer wat het ooit geweest is.

  reageer
 • En wat heeft dat met de vloer te maken?

 • Nastradamus

   

  Beginners pech, bouwen is een vak.

  reageer
 • drontenaar

   

  En de beste stuurlui staan aan wal..!!

 • Anna

   

  Moderniseren zou ook leuk zijn. Een zeer onaantrekkelijk zwembad. Onaardig personeel en in de zomermaanden gesloten. Ik zou zeggen een totale renovatie is meer van toepassing dan alleen een tegelvloer maken.

  reageer
 • Nastradamus

   

  Zwembad in de zomermaanden gesloten? werkelijk? ach hier in Emmeloord was er eens een heel sjiek duur restaurant in de poldertoren, wilde daar eens gaan eten met vriendin maar dat was niet mogelijk onderneming was ook grotendeels door de weeks gesloten, kon dus niet uit en is failliet. Vermoedelijk een constructie om vage doelstellingen te behalen welke legaal niet te behalen waren. (manipulatie met vastgoed)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert