SP-hulp nu ook vanuit kantoor

ALMERE
De SP in Almere breidt vanaf maandag haar hulp aan Almeerders uit met een nieuw kantoor. Vanaf daar kunnen mensen hulp krijgen op allerlei gebieden.

Tot nu toe werd hulp verleend via internet en telefoon. Daar komt nu ook de mogelijkheid tot persoonlijk contact bij.

Het nieuwe kantoor zit aan de Bolderweg op industrieterrein De Vaart. Volgens SP-voorzitter Sianne Smits kan de SP zich een pand in het centrum niet veroorloven. Er rijdt een bus naar De Vaart.

reacties (5)

 • Piet

   

  Wat een domme opmerking negatieve opmerking van koos, bij buurthuizen ben je zo 50-100 per dag kwijt...

  reageer
 • .\/\/.

   

  Volgens mij zijn die buurthuizen niet gratis.

  reageer
 • Kees

   

  Buurthuizen zijn, voor de gene die er iets organiseert, helemaal niet gratis. En dat gezeur hier altijd op mensen die vrijwillig andere mensen helpen is ook vrij storend. Het is niet het goede, of niet de goede plek, of de verkeerde mensen worden geholpen. Doe het dan zelf als je het zo goed weet.

  reageer
 • CAMG

   

  Beste Koos, Zoals gezegd: mensen die om welke reden dan ook niet in staat zijn om langs te komen, zullen thuis bezocht worden.

  reageer
 • koos

   

  dus, mensen met bijvoorbeeld schulden of een laag inkomen, laat je helemaal naar industrieterrein de Vaart komen ? het slechtste idee van het jaar. Waarom niet gewoon 2 of 3 keer per week een spreekuur in verschillende wijken in de buurthuizen. is gratis en bereikbaar.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert