Vijf miljoenste bezoeker bibliotheek in het zonnetje gezet

ALMERE
Sharony van Dort bleek tot haar eigen verbazing maandagmiddag de vijf miljoenste bezoeker te zijn van de nieuwe bibliotheek aan het Stadhuisplein in Almere. Zij werd opgewacht door wethouder Frits Huis en directeur Chris Wiersma.

Van Dort kreeg een cadeaubon voor een high tea, twee vrijkaartjes voor een voorstelling in het nieuwe filmhuis en bloemen.

Ook kreeg de verraste bibliotheekbezoekster een boek over de bouw van de nieuwe bibliotheek.

reacties (5)

 • Peter

   

  Zal het even uitleggen. De bieb trekt gemiddeld wel 2,5 tot 3 duizend bezoekers per dag die automatisch worden geteld bij binnenkomst en ja dat kunnen dus dezelfde mensen zijn die twee of misschien drie keer op dezelfde dag binnen komen. Toch blijven dat unieke bezoekers. 5mio bezoekers over 5 jaar is 1mio bezoekers per jaar en als je bedenkt dat de bieb bijna het hele jaar open is een vaak 11 uur per dag zit je zo op 5mio. Capiche?

  reageer
 • joop

   

  Tjsa. binnen nu en 10 jaar zal ook deze bieb bijna geen boeken meer uitlenen, net zoals in de rest van het land/wereld. Men probeert er nu een leuk cafe/buurthuis van te maken maar daar heb je natuurlijk geen 6 miljoen per jaar voor nodig.

  reageer
 • Onno

   

  wat een kolder. Zoveel mensen passen er niet eens in de bibliotheek.

  reageer
 • Ed

   

  Wordt natuurlijk vaak dubbel geteld. Om de subsidie veilig te stellen.

  reageer
 • T. de Man

   

  Vijfmiljoenste bezoeker? Hoevel is dat per dag? Wie heeft dat geteld en hoe?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert