Gewonde steekpartij is bewoner azc

ALMERE
De man die dinsdagmiddag gewond raakte toen hij werd neergestoken in het asielzoekerscentrum in Almere, is een 40-jarige bewoner van het azc. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Die zijn niet levensbedreigend. De verdachte is na het incident gevlucht. De politie heeft daarop de buurt uitgekamd met onder meer een politiehelikopter. De ongeveer 30-jarige man met een stoppelbaard en mogelijk een mes op zak is niet gevonden.

De politie vermoedt dat de twee bewoners van het azc een conflict met elkaar hebben.

 

reacties (6)

 • jo jo

   

  Tis toch nie waar?? Mensen, kom op. Open uw ogen!

  reageer
 • Knielus

   

  Conflict , incident en weet ik wat er allemaal genoemd wordt om er maar weer begrip voor te hebben dat meneer dan maar uit frustratie iemand neersteekt ? Want ja, hij is wel getraumatiseerd en in hun cultuur is dat kennelijk de normaalste zaak van de wereld .

  reageer
 • Tsja

   

  Gewoon der uit met dat soort figuren.

  reageer
 • Peter

   

  Het verhaal kan ook anders zijn. Dat er een ruzie was tussen anderen en deze man die het wilde sussen neergestoken is. Dan is er geen conflict geweest tussen dader en slachtoffer.

  reageer
 • krek

   

  "de politie vermoedt een conflict"..... hallo, er is iemand neergestoken....dus ik denk dat dat vermoeden wel klopt hoor sherlock holmes....

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • kalknagel

   

  Niet echt een fijn idee dat er een getraumatiseerde asielzoeker met mes hier Door de buurt loopt! ! En ik mag eigenlijk hopen dat de dader en slachtoffer samen een conflict hadden.. anders zou het betekenen dat de dader gewoon lukraak iemand neer steekt! Hopelijk vinden ze hem snel!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert