Tijdelijk mobiele afvalperrons in Haven

ALMERE
Mobiele mini-perrons moeten er voor zorgen dat bewoners van Almere Haven deze zomer alsnog hun afval weg kunnen brengen. Het huidige recycleperron moet in juli sluiten omdat Rijkswaterstaat het terrein nodig heeft in verband met de verbreding van de A6.

De bouw van het nieuwe perron loopt vertraging op. Het zou in juli opengaan, maar dat wordt nu het tweede kwartaal van 2017. De PvdA in Almere vreesde daarom dat het aantal afvaldumpingen zou stijgen.

De mobiele mini-perrons die tijdelijk op drie plekken in Haven komen te staan, moeten dat voorkomen.reacties (5)

 • Ja heel basic, nog even de milieu regels en de dichte vlkeren en alle vergunningen etc etc

  reageer
 • Flevo Flevo

   

  Ik heb het inderdaad ook nog nooit gedaan, maar zo ingewikkeld lijkt het mij ook niet, een afvalperron is niet een technisch hoogstandje ofzo, dat kan redelijk simpel en basic.

  reageer
 • ron

   

  zelf nooit een upcycling perron gebouwd dat blijkt wel

  reageer
 • Kareltje

   

  Een braakliggend terrein bestraten, in het midden een perron bouwen en vervolgens een paar grote stortbakken er tegenaan zetten plus een net gebouwtje voor het personeel. Veel meer dan dat heb je niet nodig. En dan krijgen ze het voor elkaar om dat met vertraging op te leveren. Knap werk.

  reageer
 • Flevo Flevo

   

  De bouw van de nieuwe locatie liep vertraging op, en wat doen we, meteen een heel jaar later pas open... Niet proberen alsnog zo snel mogelijk open te gaan, nee joh, je zegt gewoon, we gaan pas volgend jaar open. Beetje jammer.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert