Nieuwe bouwtekening supermarkt moet duidelijkheid bieden

ALMERE
Een nieuwe bouwtekening moet helderheid verschaffen in een rechtszaak rond de uitbreiding van supermarkt Albert Heijn in de wijk Tussen de Vaarten in Almere.

Exploitant GeHa Retail BV van die AH heeft een vergunning gekregen om uit te breiden met een parkeerkelder, een bloemenkiosk en een slijterij in het pand. Concurrent Bun Supermarkten gaat daartegen in beroep bij de rechtbank in Utrecht. Bun heeft bouwtekeningen gezien en denkt dat de supermarkt van zijn concurrent groter wordt dan afgesproken.

Omdat er meerdere bouwtekeningen zijn wil de rechtbank dat er één definitieve bouwtekening wordt gemaakt. Daarna moet Bun binnen zes weken aangeven of de rechtszaak wordt voortgezet.

reacties (10)

 • Van Vliet

   

  Wat onaardig van u. Wij doen al jaren zeer tevreden boodschappen bij AH Parkwijk. En tegen ons is het personeel uiterst vriendelijk.

  reageer
 • johan54

   

  De eigenaar (franchiser) van BUN/AH parkwijk is dhr Weernekers

  reageer
 • De ingenieur

   

  Er is maar één tekeningenset bij de vergunningaanvraag. Denkt iemand dat je dan maar wat anders kan bouwen?

  reageer
 • A-hater

   

  Heb het speciaal voor u onderzocht, dat gaat zo makkelijk tegenwoordig dankzij internet. Bun is inderdaad AH in Parkwijk en dat is dus niet wat u roept een winkel van Weernekers.

  reageer
 • johan54

   

  Doe uw onderzoek maar eens goed. De dichtsbijzijnde BUN supermarkt bij AH Tussen de Vaarten is en blijft AH parkwijk en dat die bang is voor concurrentie is te begrijpen. AH parkwijk is en blijft een ballentent met zeer onvriendelijk personeel

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jond

   

  Dit slaat allemaal nergens op! Het zou mooi zijn wanner men alleen maar reageert op een bericht als men ook weet hoe het zit. Van uw reactie klopt helemaal niets!!!

  reageer
 • blauw

   

  bun maakt zo vaak fouten en dan doen geha groep ook niet moeilijk hij gunt een ander echt niks die bun geha is vele malen beter als weernekers wat het altijd was maar vanaf 2013 is het geen weernekers meer gun elkaar het licht in de ogen is een keer meneer bun.

  reageer
 • richard

   

  AH is al tientallen jaren verre van blij met Weernekers maar juridisch staan ze feitelijk buiten AH. AH Zaandam kan niet ingrijpen. en van die 2 verschillende tekeningen ... dat trucje heeft hij op andere locaties ook geflikt. aan de buurt liet hij andere plaatjes zien dan de tekening die op afd. vergunningen lag. met andere woorden zelf met de 'juiste' tekeningen om de rechtszaak te winnen is er nog geen zekerheid dat hij zich aan de afspraken houd.

  reageer
 • johan54

   

  klopt en Bun supermarkt in de buurt is dus de AH van Weernekers in parkwijk. Hoe zielig kun je zijn. Letterlijk voert AH een rechtzaak tegen AH dus. juridisch dan wel 2 bedrijven maar toch hangt op beide zaken het bord van AH. Denk niet dat ze daar in Zaandam blij mee zullen zijn. Geeft toch een vreemde smaak. Vandaar dat natuurlijk de naam Bun gebruikt wordt om maar te verdoezelen dat het AH is

  reageer
 • Robert

   

  Deze winkel is al lang verkocht door weernekers. Is nu in beheer van de geha groep.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert