Auto slaat over de kop op A6

ALMERE
Bij een ongeluk op de A6 in Almere is een auto over de kop geslagen en in de berm terecht gekomen. Het ongeval gebeurde woensdag rond het middaguur ter hoogte van de afslag Almere Buiten in de richting van Lelystad.

De bestuurder heeft vermoedelijk de macht over het stuur verloren en is daardoor van de weg geraakt. Het is niet bekend of de bestuurder gewond is geraakt.

Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval, wel ontstond er een file.

reacties (4)

 • Jan

   

  Niet zo hard rijden en de kop erbij houden en geen andere werkzaamheden doen, zoals eten, scheren, gsm vast houden, haarkammen, neus schoonmaken. Je wil niet weten wat je smorgens allemaal ziet.

  reageer
 • Dick

   

  Natuurlijk moet de snelheid er weer bij worden gehaald. Maar die snelheid heeft met het ontstaan van dit ongeval niets te maken, het heeft alleen bepaald hoe groot de schade achteraf is. Gevolg dus. Nee, hier is of niet opletten, vermoeidheid, een oorzaak.

 • Ab

   

  Met een fiat panda lach je iedereen uit. Althans als ik de reclame van vroeger mag geloven.

  reageer
 • Jan

   

  Wel jammer dat dit een Fiat Idea is dan...

 • Dick

   

  Als je doelt op de weg en zijn inrichting, dan kan ik je vertellen dat dat de reden niet is. Waarschijnlijk is de bestuur(st)der door onoplettendheid in hetzij de linker, hetzij de rechter berm geraakt, te zwaar aan het stuur trekkend in de middenberm op het kopje terecht gekomen.

  reageer
 • Ron

   

  Vaak hoor op de A6. Reden?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert