Straatpraat: Wat een grappenmaker die Mark Rutte!

LELYSTAD
Bijna drie miljoen mensen hebben woensdagavond gekeken naar het Correspondents Dinner.

Premier Mark Rutte maakte daarin onder het toeziend oog van de vaderlandse pers en een aantal bekende Nederlanders grappen. Hij dreef de spot met zichzelf, zijn partij, de politiek en de parlementaire pers. Dat in navolging van Amerikaanse presidenten, die al jaren zo'n diner met de pers houden.

Heb jij ook gekeken en wat vond je ervan? Die vraag stelden we vandaag in Lelystad.

reacties (8)

 • Wandelaar

   

  Een tiepisch grachtengordelfeestje !!! En dan ook nog onder het "kopje humor" laten Weten dat de kiezer belazerd is met loze beloften???? Maar de gewone kiezer is niet dom....77

  reageer
 • P. Daalemmer

   

  Dit valt onder "amusement" en zit volgend jaar dus niet meer bij de publieke omroep... Gelukkig, want zo'n VVD reclameshow van anderhalf uur mag van mij direct de pedaalemmer in! Puur politieke propaganda!

  reageer
 • Havenaar

   

  De trieste veramerikanisering zet door... ik zit er niet op te wachten. Ga eens goed regeren ipv de lolbroek uithangen.

  reageer
 • Flevoburger

   

  zolang je dit soort toestanden niet als politiek instrument gaat gebruiken dan is er niets mis mee. Het zou mij overigens verbazen als Rutte zelf ook maar 1 letter tekst geschreven heeft. Die Dolf maakte aan het einde van zijn "dingetje" heel duidelijk dat er dus toch een duidelijke politieke boodschap in dit hele circus wordt gegeven en verklaarde zichzelf daarmee dan ook niet capabel om dit soort evenementen aan te kunnen. Bij een herhaling ( volgend jaar) zal dit net voor de verkiezingen plaats vinden. Ik verwacht dat de tekstschrijvers van Rutte nu al bezig zijn.....

  reageer
 • henkb

   

  Ik vond Dolf leuker.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Johan

   

  Hoop dat die mensen begrijpen dat Rutte een hele batterij tekstschrijvers had om dit in elkaar te flansen.

  reageer
 • Humor

   

  De echte humor komt spontaan, maar ze hebben een leuk feestje gehad.

  reageer
 • Jond

   

  Het is wel triest dat hij over al zijn loze beloften grappen durft te maken! Hij lacht de burger gewoon recht in het gezicht uit! Hoop dat hij keihard wordt afgestraft tijdens de komende verkiezingen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert