A27 weer open na ongeval met meerdere auto's

ALMERE
De A27 bij Almere-Hout is donderdagavond in de richting van Utrecht naar Almere afgesloten na een ongeluk met meerdere auto's. Vrijdagmorgen vroeg ging de weg weer open voor het verkeer.

Volgens de politie is een man in beschonken toestand tegen de vangrail gereden. Mensen die achter hem reden stopten op de vluchtstrook om hem te helpen en hun auto's werden vervolgens zelf aangereden. De dronken automobilist zou gewond zijn geraakt.

De vangrail moest worden gerepareerd en het wegdek is schoongemaakt.


reacties (2)

 • BOB

   

  Ik mag hopen dat ze de kosten verhalen op de beschonken bestuurder. Als je het lef hebt om met drank in je donder achter het stuur te kruipen en ook nog gaat rijden, mag je wat mij betreft op de blaren zitten!

  reageer
 • Dick

   

  Dat slaat helemaal nergens op. Diegene die de auto's op de vluchtstrook weet aan te rijden moeten ze zijn of haar rijbewijs afnemen. Die heeft niet uit zijn/haar doppen gekeken en is daardoor op de vluchtstrook tegen de daar staande auto's opgereden. Ja ik ben met je eens dat ze de alcomobilist z'n rijbewijs af moeten nemen, maar helemaal diegene die met zijn auto op de op de vluchtstrook staande auto's is gekleund! Hoe is het in Gods naam mogelijk dat zo'n fossiel zijn rijbewijs heeft gehaald!

 • annoniempie

   

  volgens mij waren het 7 auto's maar ik kan verkeerd geteld hebben

  reageer
 • jeroen

   

  7 is toch meerdere ????

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert