Geen treinen dit weekend op Flevolijn

FLEVOLAND
Treinreizigers op de Flevolijn tussen Almere en de Randstad moeten dit weekend rekening houden met een langere reistijd. ProRail bouwt op het oude land nieuwe bovenleidingen en er worden wissels geïnspecteerd.

Vanaf station Almere Oostvaarders moeten reizigers met de bus naar Weesp. Er rijden ook geen treinen naar station Naarden-Bussum. De treinrit van Schiphol naar Zwolle moet dit weekend via Amersfoort.

Het werk van Prorail begint in de nacht van vrijdag op zaterdag. Het moet klaar zijn voor de ochtendspits van maandag.

reacties (8)

 • Antje Ha

   

  Lijkt mij juist verstandig om de bussen beperkt te houden tot betalende NS-reizigers. In buiten wonen genoeg lieden die wel voor niets mee willen.

  reageer
 • Almeerder

   

  Van Schiphol vanavond naar Almere Muziekwijk. Op Weesp stonden bussen klaar, zowel snel als stop bussen. Duidelijke informatie en genoeg ondersteunend NS personeel. Uiteindelijke vertraging voor mij nog geen 10 minuten. Ik vind dat de NS het goed heeft geregeld.

  reageer
 • Bas

   

  Over verstand van zaken gesproken... NS regelt de bussen, niet Prorail. Groetjes aan je werkgever NS

  reageer
 • peter

   

  Werkzaamheden is een noodzakelijk iets maar zorg er dan voor dat de treinen en bus goed op elkaar aansluiten en je niet in Oostvaarders een halfuur staat te blauwbekken van de kou. Het gaat telkens mis en ik spreek uit ervaring. Kijken hoe het dit weekend verloopt.

  reageer
 • Theo

   

  Weet je dat de NS hiervan ook last heeft, van die werkzaamheden van ProRail? De NS is niet de oorzaak van deze problemen, maar ja, ZEIKERS zonder enig verstand van zaken hou je altijd.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • william

   

  Gewoon de auto pakken Bart! Of fietsen!

  reageer
 • William

   

  Ik had gehoopt de eerste reaguurder te zijn en te kunnen zeggen, kom maar op azijndrinkers. Altijd wat op NS, dus dat zal nu ook wel zo gaan zijn. Vergeet de file van gisterochtend niet, dat was pas gezellig en gewenst!

  reageer
 • Bart

   

  Mij benieuwen. Tot nu elke keer opnieuw een drama. Maar 2 treinen per uur te laten rijden en dan nog presteren om op Oostvaarders geen bus gereed te hebben maar de gedupeerde reizigers gewoon daar nog eens een kwartier te laten wachten. Daarna een omleiding tussen Buiten en Parkwijk die nergens op slaat en overijverig personeel wat in plaats van service te verlenen zeer strikt in de gaten houden of alle reizigers wel hebben ingechecked. NS zal zich er weinig van aantrekken. Wij reizigers zijn allemaal alleen maar vervelend voor hen en een vervelende bijkomstigheid.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert