Supporters betuigen steun aan Kenneth Vermeer

ALMERE
Supporters van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles hebben dit weekend hun steun betuigd aan de Almeerse Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer. In het thuisvak van de Zwolse club hingen zondagmiddag tijdens het duel tegen de Rotterdamse club spandoeken met de tekst "Toffe peer die Vermeer". Ook de club zelf sprak via de reclameborden rond het veld zijn respect uit voor de doelman van de tegenstanders.

Supporters van Go Ahead rolden vrijdag tijdens de wedstrijd tegen VVV Venlo een doek uit, waarop "We Love Kenneth" te lezen was. Met hun steunbetuigingen reageerden de supporters op de recente beledigingen aan het adres van de Feyenoord-doelman.

Zo was vorige week bij de klassieker tussen Ajax en Feyenoord in het publiek een opblaaspop met een touw om de nek, te zien met daarop de naam van Vermeer. Ook tijdens de Premier League Darts werden er beledigende teksten richting Vermeer getoond. De doelman maakte in 2014 de overstap van Ajax naar Feyenoord. 

Foto: NOS Sport
reacties (3)

 • Lely...

   

  Helemaal goed... Sta hier 100 procent achter...!!!

  reageer
 • jo jo

   

  #PECZWOLLE niks aan toe te voegen.

  reageer
 • Evros

   

  Kijk, en zo hoort het nu ! Deze voetballiefhebbers hebben begrepen waar het om gaat ! Sportiviteit, daar gaat het om ! Daar word ik nou blij van. Tof !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert